Wednesday, September 02, 2009

You Are Invited! :D


Assalamualaikum & selamat sejahtera kawan-kawan semua terutamanya rakan-rakan blogger yang disayangi :)

Adelah anda semua yang cantik, manis, menawan, kiut, hensem, dan macho dijemput ke majlis perkahwinan nadxoxo & Encik Gajah pada:


Sabtu, 10 Oktober 2009
(belah nadxoxo di Besut, Terengganu)

&

Sabtu, 17 Oktober 2009
(belah Encik Gajah di Fasa 3, Bandar Baru Bangi)



Diharap kawan-kawan dapat datang memeriahkan majlis kami sambil mengisi perut tanpa mengeluarkan wang (kecuali bayar tol dan sebagainya) :D

Kalau tak dapat datang Terengganu pun takpe, datang lah belah Bangi, ok?






Diharap sudilah korang datang :D Jangan lupe tandakan kat kalendar korang. Hehehe. Jangan lupa kasi alamat rumah tau! Nak pos kad :D

Sekian, terima kasih :)

17 comments:

  1. kak nad..tak cuti la...xdpt balik besut....:(

    ReplyDelete
  2. kawen yg belah bangi n ganu dedue xleh dtg

    kawen belah oz ble plak?

    ReplyDelete
  3. owh how i wish i can get there too sis! nak dtg nak dtg. uhuk.

    but if dpt dtg pun maybe yg kat bangi kot. but not sure yet sis.

    anyway, congratz sis! semoga kekal bahagia di hari-hari yang mendatang hingga akhir hayat. suke suke suke :))

    ReplyDelete
  4. lagu nie baru betol :) di jemput haha. eh mau fotostat ker kad jmputan nie? haha

    ReplyDelete
  5. bandar baru bangi????
    hehehe... da dekat uh...
    t mai terjah leyh ke kak nad???

    * cepat yea da na kawen yeaaa... nasi minyak!!! i want it!! :P

    ReplyDelete
  6. KAK NAD!!!

    aaaaaaa...nanti saye datang pakai baju raye kaler ijau daun pisang...
    hehehe..kak nad phm maksud saye kan??

    kak nad!!!
    tak sabar tunggu kak nad kawen!!!

    xD

    ReplyDelete
  7. aaaaaaa...kak nad nak anta kad raye eh kad kawen esok ke???
    waaaaaaaaaa...dup dap dup dap saye tunggu nih..hehe =p

    ReplyDelete
  8. slm kak nad...

    waaa!!
    sedeyhnya saya..
    kompem2 xleh datang knduri akak!
    saya dah fly da pon ke cairo tym tu.
    isk..isk..
    T_T


    btw,
    lawa kad kawen akak tu.
    very klasikal gitew!
    =)


    apapun,
    saya doakan agar prkahwinan akak kekal bahagia hingga ke akhirnya..
    slamat pengantin baru yah!
    love ya!
    =D

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru ...
    jauh la plak besut tuh.

    ReplyDelete
  10. ala nad nid nud cam memalu jer nk dtg yg kat bangi....dah ler tak penah jumper! daku malu dong!

    ReplyDelete
  11. nad,ni alamat;

    no 4,persiaran perdana 1,kulim perdana,kulim hi-tech park,09000,kedah darul aman.

    bg kad belah encik gajah yer..sy pegi yg sana punya

    ReplyDelete
  12. wahh Nad..
    tahniah...finally...
    kite tumpang eppy yer..
    besut? wahh...jauh le Nad..
    xdpt g..hukhukhuk..
    nanti ltk pic manyak2 gile tau lam nie..

    ReplyDelete
  13. hurmm..sy jauh tak dapat dtg..

    apa2 pun, tahniah buat nad dan bakal suami...

    moga bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  14. insyAllah yg belah bangi tu sya dtg..tp kalo belah nad..jauh ngat..hhuuhu..maaf ya..

    ReplyDelete
  15. nadxoxo! kalau kite free nak pegi yang kat bangi tuh bleh tak?? :P

    ReplyDelete
  16. Miss Nad... I wander who is Encik Gajah coz me also from BBB. My skulmate ker ha? Ishhhkkk...ishkkk...tetiba suspen plak.

    ReplyDelete
  17. yeayyy kak nad..gg nak prgiii hehehheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails