Saturday, September 26, 2009

Ucapan Hari Raya dari nadxoxo & baby


Rasanya belum terlambat lagi untuk nadxoxo mengucapkan..





Selamat Hari Raya Aidilfitri dari nadxoxo & baby :)




..bukan baby nadxoxo tapi baby orang lain hehehe



p/s: nadxoxo telah selamat sampai di Bangi semula pada pagi Khamis 6 pagi (perjalanan amik masa 6 jam je dari Besut, Alhamdulillah x jem). Dan sudah mula bekerja pada hari yang sama juga T_T

Bagaimana dengan raya anda? Meriah? Resah kerana berat badan sudah mula naik? Atau terkena sakit tekak kerana makan banyak kuih raya? Hehe.

Ok lah. Nak gi sambung beraya kat area sini lak. Tak puas lagi beraya :P

6 comments:

  1. huhu..kak nad pon salah seorang yang kene masuk keje awal eh???
    takpe, dah weekend ni leh sambung beraya lagi...yeah..yeah...

    tahun depan kak nad leh buat tajuk entry, UCAPAN RAYA DARI ENCIK GAJAH, PUAN GAJAH DAN ANAK GAJAH....ngehehehe =p

    ReplyDelete
  2. dr rabu hingga weekend kena keje.apa kejadahnya bak kata wan kamaruddin..tekanan ni dok kt hopis.btw,slmt ari raye

    ReplyDelete
  3. heheh..berkat pgg baby, nanti setahun lagi dah bleh pgg baby sendiri.hehehe. selmt hari raya..

    ReplyDelete
  4. raya jangan tak raya heeeee..

    comel bby tu...=)

    ReplyDelete
  5. huwaaaaa..dah2 la tu raya nad. aimi x dapat beraya pun lagi. kerja. sedih :( jeles tgk orang beraya tau...

    ReplyDelete
  6. aih ..
    berat mcm dah makin melonjak2 naik.
    hahaa..

    tak dpt nak kontrol ble jumpe mcm2 mknn ..wahahaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails