Friday, September 04, 2009

Tak Jadi

Sepatutnya hari ni (Jumaat) aku balik kampung untuk bereskan borang nikah & berbuka bersama keluarga di kampung (takde can nk berbuka sama-sama lagi) tapi tak jadi balik sebab pakcikku yang slalu jadi driver tu masih kat kampung.

Jadinya 17 Sept ni balik raya skali gus ngan balik setelkan borang nikah & finalize apa-apa yang patut kat butik pengantin & juga pegi amik baju nikah. Wah sempat kah? Harap-harap sempat..

Sekarang ni duk berdoa agar time majlis ku nanti tak hujan dan tak berlaku apa-apa yang tak diingini. Kad undangan sedang dalam proses pengedaran :D Kaye jap Pos Malaysia. Eceh.

Tengah pikir pasal hanimun juga. Kami tak tau nak gi mana since risau waktu tu kebarangkalian musim hujan ialah tinggi. Hujan sila datang pada bulan November sahaja, ya! :D

Ok itu saja update untuk kali ni :P Nk tido dah~

36 hari lagi. Fuh!

11 comments:

  1. All the best sis... Semoga meriah nnt... don worry

    ReplyDelete
  2. nadiah,
    semoga semuanya berjalan lancar, amin

    ReplyDelete
  3. jgn doa bulan nov..aku mau jln2 sabah bah time tu..nge!

    ReplyDelete
  4. igtkan mendalah tadi..
    tajok saspen..
    akak.. semoga semuanya berjalan lancar..

    cik hujan dengar cakap yer..

    ReplyDelete
  5. igtkan mendalah tadi..
    tajok saspen..
    akak.. semoga semuanya berjalan lancar..

    cik hujan dengar cakap yer..

    ReplyDelete
  6. Mesti berdebar2 dh skrg kan? ^^ Smoga semuanya berjalan lancar~

    baju pengantin tmpah warna apa?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. yeyehhh..tak lame lagi nak kawen..hehe..saye juga mensuggestkan anda hanimun dalam umah sambil bukak econ kuat-kuat yerh..feeling2 kat tempat cejuk gitu..hehe

    ReplyDelete
  9. msti hapy kn kak..
    btw slm singgah blog akak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails