Wednesday, September 09, 2009

Semoga Selamat Sampai

Siang tadi sudah gam sampul dan tempek setem kat kad-kad undangan. Dah sumbat dalam tong surat dah pun kat pos ofis Cyberjaya ^^

Sakit gak pinggang ni. Struggle je dengan Cik Iqa. Thanks Cik Iqa sudi menolong bergelumang dengan gam tadi :P

Semoga 120 keping kad undangan tadi selamat sampai kepada kamu semua :)

Esok nak pos lagi 15 kad. Hehe.

Terima kasih Encik Posmen! :D

7 comments:

  1. harap2 sume sampai la hendaknye. mcm my case last yr tak semua dapat. taktau nape. padahal envelope tu plain white je :(

    ReplyDelete
  2. kalo posmen tu macam budak dalam gambar tu...alololo..comel nya

    ReplyDelete
  3. dik nad..akak dah add ym kamu taw.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails