Wednesday, September 30, 2009

nadxoxo Menyambung Cerita Tentang Encik Madu & Encik Bulan (Honeymoon)

Setelah memerah otak memikirkan nak pilih hotel mana kat PD tuh, akhirnya kami membuat keputusan untuk honeymoon kat Kota Kinabalu! Hahahaha. Sangat lari tajuk :P

Sbenanye masa usha2 PD tu ada usha skali KK tapi aritu memula Encik Gajah cam beriya je nak gi PD. Jadi sebagai bakal isteri yang baik (amin..haha), aku pun menurut saja. Tapi dalam pada tu sempat agi cucuk2 ajak gi Sabah haha. Baik la sangat kan :P

Akhirnya Encik Gajah telah tergoda dengan pujukanku. Dengan motto honeymoon, "Alang-alang honeymoon, baik la gi jauh-jauh sikit. Gi PD je ape barang". Hahaha..


Gambar di atas sekadar hiasan, dengan harapan masa bloghopping nanti (kalau ade), dapat la tengok laut yang crystal clear. Sonoknya! ^^

Kami akan mula honeymoon selepas selesai majlis di Bangi, insyaAllah. Harap-harap dapat la menghirup udara segar Sabah! Wee~~

16 comments:

  1. bestnyer jalan ke sabah. dok rajin gi lagi ni. hepi honeymoon yer=)

    ReplyDelete
  2. heheh ana pun honeymoon kat sabahh gakk yehaa...suami ana bertugas kat sana bestnya..

    ReplyDelete
  3. nih mmg blogger sejati nih. island hopping pon dh jadik blog hopping eh?

    :P

    takpe. insyaAllah ade, and saye doakan awak mmg enjoy je segalanya di sane. Amin :)

    ReplyDelete
  4. haaa...kalo nk island hopping kat KK mmg seronok (kalo bebetul nk honeymoon kat KK la)..dkt KK tu ade Taman Negara Tunku Abdul Rahman..Situ air die mmg sgt2 crystal clear..kalah pulau2 tengganu (selaku org ganu la ni)..tp do step up to Kinabalu Park dkt kaki gunung kinabalu..and do move on to kundasang sbb dkt sane sgt2 lawa the scenary..just my 2cents

    -Tunang Intan-

    ReplyDelete
  5. sabah mmg best, tak rugi ke sana heeeeeee

    ReplyDelete
  6. jgn lupe g pulau sapi... lawoo!! ;)

    ReplyDelete
  7. pulau sapi best..mamutik juge..tp xde accommodation kan kat sane...
    aku pernah terbace kat aznil nawawi nye blog die pegi pualu ape tah kat sabah..tp agak lawa laa...pulau tuh x laa sedekat mamutik or sapi..jetty die 1hr away kot from the city...


    btw nad, sungguh mencemburui kamu..honeymoon right after majlis adelah sgt honeymoon...

    ReplyDelete
  8. Naik gunung KK skali... yeeehaa!!!

    ReplyDelete
  9. PD menjadi KK ..
    hahaa..
    semoga happy

    ReplyDelete
  10. gi hanimun kat padang ghiteww.. leh wat amal jariah sekali .. ihiks

    ReplyDelete
  11. g sabah utk hanimun mcm xseswai je...

    g sabah utk cuci mate r, awek2 sabah cun2 siot. bes gle lepak2 shopping complex.

    ReplyDelete
  12. went there for our honeymoon too~ osusume desu!!
    (sangat2 dicdangkan.. hihi)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails