Sunday, September 06, 2009

1 G ke 2 G?

Semalam, sedang aku membeli belah brooch bersama bakal mak mentua di Warta, tiba-tiba henfon berbunyi. Tapi dah leh agak siapa yang call dari ringtone yang berlainan dari yang lain :')

Terpampang di skrin henfon 'Teddybear calling'

nadxoxo tekan butang ijau kat henfon.

nadxoxo: Hello
Encik Gajah: Hello syg, nak eja 'pasangan' ada 1 'G' ke 2 'G'?
nadxoxo: Ohh..1 je 'G'
Encik Gajah: Okay thanks ek. Bye
nadxoxo: Okay bye

Nak tulis kad undangan lah tu. X reti eja 'pasangan' haha..

Haih. Comel..

15 comments:

  1. hahaha sayang. 'pasangan' klu 2 'g' da jadi pasanggan. gajah memang comel!

    ReplyDelete
  2. ahahaa...
    call utk eja 'pasangan' je
    cutenya.... ^_~

    ReplyDelete
  3. eye-me: haha u know gajah mcmana kan

    aien: hehe itu lah encik gajah :P

    ReplyDelete
  4. hahaa..
    anis ingat 3G la td .

    ReplyDelete
  5. menangis cikgu bm encik gajah kalo dia bace entry ni...

    ReplyDelete
  6. en_me: siap ada bunyi ghau2 haha

    anis: haha bukan2 :P

    kama-chan: kak nad pn rasa mcm tu :P

    ReplyDelete
  7. belum kawin dh rapat ngan mertua...terbaekk..

    ReplyDelete
  8. hahahaha nad,g yang satu lagi tu nak taruk mane lagi tu tanya cik gajah?jgn cakap dia nak letak g tu kat last word. kita terengganu paham pelik lak nanti.kekekekekek

    ReplyDelete
  9. kelakar nyer..
    nerves sampai nak eja pun dah xbetul la tue kan? hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails