Saturday, August 01, 2009

Kene Sabotaj

Ini cerita 25 Julai lalu.

Aku menghadiri majlis pertunangan sepupu Encik Gajah di Shah Alam. Aku panggil dia Kak Teh walaupun dia muda dari aku tapi aku panggil dia Kak Teh jugak. Haha.

Warna tema ialah purple tapi aku takde baju kurung warna purple jadi aku pakai je warna pink merah itam :P

Masa Kak Teh dimekapkan, aku amikkan gamba dia sebab Encik Gajah tak boleh berbuat sedemikian kerana dia seorang lelaki. Lepas Kak Teh dah siap-siap aku serahkan kamera kat dia pula untuk menjadi fotografer.

Kat rumah tu jugak ada baby 1 bulan. Baby tu ialah anak sedara Kak Teh. Nama dia Muhammad Dani Ilman.


Baby Ilman baru lepas mandi tapi muka ngantuk sebab baru lepas nenen :P


Haa tengok dia nguap-nguap~
Tapi dia bukan nenen dengan daku eh hahaha :P


Tapi yang pasti aku telah berjaya tidurkan baby Ilman. Dia tidur dalam dakapanku. Empuk sangat agaknya badan aku ni haha :P Elok je aku letak baby tu kat tempat tidur dia, tak lama lepas tu dia bangun :P



Baby Ilman dah selamat tukar baju warna tema dan tido semula. Comey sangat dia tido. Gerammmm!!!


Ini pulak daku bergambar dengan sepupu2 Encik Gajah (kecuali yang hujung paling kiri tu ialah adik bongsu Encik Gajah)


Semasa majlis, aku jadi videographer jap :P



Videographer yang dedicated. Konon~ :P


Lepas tu, ade sesi bergambar dengan Kak Teh dan tunangnya.



Bakal pengantinsss :)


Lepas tu, diorang suruh wat gaya bebas. Masa ni lah aku kene sabotaj.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Wei. Kata gaya bebas. Tengok Encik Gajah dan 2 orang lagi tu. Tak buat pun. Aku je bersungguh sekor-sekor. Sian aku taw. Hilang keayuan jap T_T

25 comments:

  1. hahahahahah tak bleh blah kak nad punye caption gamba no. 2 tuh..
    sakit perut saye gelak >_<

    lagik satu!!!
    macam nak gelak guling2 ble kak nad btol2 kene sabotaj!
    MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA :D

    3 orang tu mmg gaya bebas dorang SKEMA kot tapi kak nad punye gaya bebas mmg BEBAS YANG AMAT

    =p
    =p

    tajuk entry ni suspen je, ingatkan btol2 kene sabotaj ke hape ke..
    isk..isk..last2 saye kene 'sabotaj' blk...ciss!!

    ReplyDelete
  2. eh eh kata tengah study kama-chan :P

    bagusla kama-chan leh gelak2 bila baca entry kak nad ni. harap kama-chan sudah gembira dan leh study dengan tenang dan bersemangat!!!

    ReplyDelete
  3. pic last sgt kiut...
    eh..eh... lupe nk knl kn..
    hai sy c0mot.. hehehe...

    kama p0n ada.. haih... stUdy2....

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA . kesian gila akk xDD

    ReplyDelete
  5. kak nad, misscomot tu kawan melaka saye..hehe =p

    ReplyDelete
  6. haha..sian nad.
    mira bnyk kali kena..camni pnye kes
    jgak..
    tp comey jek muka nad^^

    ReplyDelete
  7. hehe.. gaya bebas yg x berapa bebas
    krana unsur sabotaj datang dari cameraman nih.

    ReplyDelete
  8. hahahaha..apasal xpelangkong jer pasangan yg bertunang tuh.nk2 suh wat gy bebas,muka siyes giler.hehehe.sian kau nad.sorang2..hehehe

    ReplyDelete
  9. huhuu lawak la.. wat gaya bebas sowng2 yg lain buat muka slumber..layann jer la..huhuu

    ReplyDelete
  10. Dani Ilman sangat comey

    kamoo ada ciri2 keibuan la dik....

    cayok2.....hehe

    ReplyDelete
  11. Suke baby eh? xpe... nnt turn sis plak hehehe...

    sori sbb jarang jenguk eh

    ReplyDelete
  12. pergh nama dak nie Muhammad Dani Ilman.... tetiba teringat Ahmad Dani (Dewa19).... jap lagi nak layan lagu dewa19 lak la... huhuhu apa la merepek nie... x dak modal lew... x reti nak mengomen dah agaknya :D

    ReplyDelete
  13. haha. tu bkn gaya bebas..tu gaya terkejut.hehehe.

    org yg bakal kawin ni..mkin asyik dgn budak kecik ek.hehe

    ReplyDelete
  14. hmm hmm memang cute.
    pssttt.. tak lama lagi tu. sabar k..

    ReplyDelete
  15. ko kann maintain ayu ghiteww.. ehehe

    ReplyDelete
  16. HA HA HA HA! kantoi kecacatan nad di depan kamera HA HA HA.

    ReplyDelete
  17. kak nad,
    kamu tetap comel dgn gaya itu..
    =P


    sis,
    saya dah brtukar ke link yg baru..
    link lama dah x boleh pakai dah..
    nnt kak nad jgn lupa tukar ek..

    http://missgazza.blogspot.com/

    blog lamaku sudah pergi meninggalkanku..
    waaaa!
    =(

    ReplyDelete
  18. cantek gmbr kat atas.. ehehe..
    salam singgah dari ku.. ;p

    ReplyDelete
  19. kikiki.alah, tp kalo dah comei tu..kene sabotaj pun cun gak ar wei :P hehehe

    ReplyDelete
  20. kak nad.cam comey je gambo last tuh.xpe kak nad.at least kak nad ade prasaan.yg lain no feelin as well.heheh.

    ReplyDelete
  21. nad..okey ape gaya camtue..kool..
    hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails