Wednesday, August 19, 2009

Dapat Hadiah!

Hadiah Birthday

Harini kat ofis dapat hadiah birthday dari Cik Iqa, Cik Emi, Cik Dejah, Cik Siti, dan Cik Su! Thanks korang!! :*


Ada 4 biji cupcakes comel dalam kotak comel nih. Sayang nak makan! Tapi before balik keje dah termakan 1 haha.

Ingat balik rumah nak ambik gmbar dengan kamera encik gajah. Skali dah tertonggeng masa perjalanan balik umah. Haha. Tak jadi dah amik gamba lagi. So gamba kat atas ni cupcakes yang belum tertonggeng agi, masa kat ofis :P


Hari Jumaat

Tak kerja! Sebab dah apply cuti tadi :D Nak gi fitting baju kawin kat Shah Alam. Yang ni untuk kenduri belah Encik Gajah.

Mungkin nak gi tengok muvi Setem lepas tu ^^. Arahan Kabir Bathia, dan yang paling penting, ada Afdlin Shauki berlakon. Mesti best! Mesti tengok! Hehe.

Tapiiii...
kene siapkan keje dulu before amik leave :'( Maksudnya kene anta sume keje ari Khamis. Penat laaa, tetiap ari balik lambat isk2


Happy Birthday Kak Chik!

Selamat Hari Jadi ke-16 buat Kak Chik, adikku yang lahir pada 20 Ogos 1993.






p/s: by the time entry ni di publish, aku dah abis mkn 1 agi cupcakes. haha

17 comments:

  1. -skrg mmg trend dpt cupcakes bile besday eh? huhu, merase la kak nad, saye je tak merase lagi trend tu..hehe =p
    -setem? hishhhhhh..kenape sume orang asek ckp psl nak tgk cte tu or nak tgk ape2 cte kt cinema ni?? jeles!!

    ReplyDelete
  2. haha
    setem ?
    setem anis dah jd proposal.

    muka adik badik mmg sama ek ?

    ReplyDelete
  3. bleh tau encik gajah bg hadiah ape kt kak nad?

    ReplyDelete
  4. kak nad,cam sedap je cupcakes tuh.dah meleleh air liur nie..hehhe.

    ReplyDelete
  5. Kama-chan,
    a'a cupcakes trend giler!
    kak nad pn dah lambat nk tgk cite tu kot, haha

    Anis,
    cite the proposal pn cambest gak
    nama pn agi adik beradik :P

    Hafiz Hamid,
    thanks singgah!

    Shima,
    hehehe maaflah ini kak nad je haha :P

    ReplyDelete
  6. hepi belated birthday kak nad! =) Aish, camne bleh tertonggeng cupcake tu? hahaha.

    Encik gajahchan kasi hadiah ape? :P

    ReplyDelete
  7. nmpak sedap cupcakes tu.kongsi la sikit

    ReplyDelete
  8. hepi belated besday, cik nad..
    lame xsinggah blog ni..
    selamat berpuasa..
    xlame je lagi nad jd puan..ehehe..
    jgn lupe jemput ye..=P

    ReplyDelete
  9. selamat berposer nad..=)

    p/s:seb bek leh celbrate b4 poser..hehe

    ReplyDelete
  10. happy belated bday kak nad
    i love ya

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to u..

    selamat berpuasa too..=)

    ReplyDelete
  12. Happy birtday to you... cupcake comel

    ReplyDelete
  13. happy birthday to you... saya tak pernah lagi dapat cupcakes... anyway... minta alamat ble?? kirim ke adrysabry@yahoo.com ek.. nak kirim kad raya.. thanks

    oh ya... not forgetting... salam ramadan... selamat berpuasa ek..

    ReplyDelete
  14. thanks kawan2 yang wish :)

    selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails