Saturday, July 04, 2009

Menjawab Soalan Gambar Zaman Bila?

Ramai telah cuba menjawab soalan pada post yang sebelum ni. Hehe.

Sbenanye gamba tu ialah pada tahun 2007 iaitu baru je lepas abes final exam pada final year dan final sem kami di UTP :) Kalau tak silap masa tu hujung bulan Mei.

Jadi utk meraikannya kami telah pergi makan-makan bersama beberapa kawan di area Kampung Gajah kalau tak silap aku la :P

Jadi masa tu kira kami sudah unoficially graduated :D

Kami konvo bulan Ogos tahun tu juga :)

Lain kan kitorg? Nak2 Encik Gajah, ye? Haha.

So jawapan-jawapan korang kebanyakannya betul iaitu masa zaman uni dulu. Jawapan Mooney iaitu 4 tahun lepas ialah agak jauh dari jawapan sebenar. Kalau tak silap 4 tahun lepas baru je kenal Encik Gajah :P

Dan jawapan Lyla plak - masa skolah - lagi lah jauh. Haha. Encik Gajah dah la skolah semua lelaki :P

OK sekian saja skema jawapan utk kali ini haha.

5 comments:

  1. huwaaaaaaa...kirenye kak nad baru jela keje eh??
    masih hijau lagi rupenye...muahahaha...

    kak nad, da keje dua tahun kan??
    soooo...............heehehehe....

    ok takde pape lah

    =p

    ReplyDelete
  2. uhm ..
    x sempat nak teka .
    dah ada jwpn dah.
    ha3x

    ReplyDelete
  3. jwpn izah salah gk ke??
    tp izah lupe jwpn izah ape.. hihi

    ReplyDelete
  4. hihihiihihihiiihihih xD

    *tym tu akk n mr gajah nmpk muda . sbb tu la teka cmtu ^^*

    ReplyDelete
  5. tak ingat plak jawapan sy ari tu hehhee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails