Friday, July 17, 2009

Kursus Pra-Perkahwinan

Hari ini dan esok Encik Gajah menghadiri Kursus Pra-Perkahwinan di Kerteh.

nadxoxo sudah hadiri kursus tersebut tahun lepas jadi tak perlu risau lagi. Hehe :D

Malam ni nadxoxo akan bertolak pulang ke kampung halaman di Besut. Drive Kenari Oren bersama pakcikku yang biasa menjadi driver ku :P

Dalam jam 10:15 malam ni akan bertolak ke Damansara untuk ambil pakcikku itu. Selepas tu baru lah bertolak ke kampung. Kali ni housemate ku ikut sama, tumpang balik ke kampungnya di Kota Bharu.

Sementara tu boleh lah main Sorority Life dulu di Facebook :P Kawan-kawan yang gila main game ni macam nadxoxo jugak sila add nadxoxo kat Facebook ye. Boleh ramaikan house members :D

Sekian laporan untuk kali ini. Berjumpa lagi di lain masa :)

13 comments:

  1. ape2 yg oren sure r cun

    kecuali muke awek kaler oren.. tuh sure r huduh cam cipan

    ReplyDelete
  2. kalo xsilap aku cipan xde lak kaler oren :/

    ReplyDelete
  3. wah!!!
    best nye balik ramai2 nih!!!
    meriah ok uolss!!!

    kak nad, slamat pergi dan pulang ye??
    encik gajah, all the best dgn kursus kawen, hehe ;)

    kak nad menduakan blog dengan facebook...wekkk!!!!

    =p

    ReplyDelete
  4. balik kampung ?
    haihh ..
    jeles nya ..
    :(

    ReplyDelete
  5. oren metalik ka nad?cam besh ja buat ajk lumba.hehehe

    ReplyDelete
  6. alaaa..org sibuk la nk main Sorority Life tu...nnt org join ye...

    ReplyDelete
  7. xlama dah..wahhh..
    jgn lupa kad tuk sy..lala~

    ReplyDelete
  8. yg 'post-perkahwinan' taknak bajar kerr.. ekeke

    ReplyDelete
  9. mafia wars xmen ke??
    elok2 balik ek huhuu ingt la org tersyg huhu....

    ReplyDelete
  10. moh la men.. juz klik2 tngl je he..23x yg penting kne de ramai mbe baru nmpk gempak he...23x nie pun dok add org je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails