Tuesday, June 23, 2009

Penggambaran Majalah Mangga

Sabtu lalu aku telah dijemput (cewah! haha) untuk menjadi fotografer untuk kawan aku, Aini. Dia ada buat Majlis Hari Jadi untuk anaknya, Alya di swimming pool Kelab Komuniti Cyberjaya.

Walaupun aku rasa macam jadi bidang terjun skit-skit haritu tapi ok la kot mana la tau nanti leh jadi part-time photog ke kan :D

Aku tiba kat sana kul 3:30 dan terus snap-snap gamba sampai la kat kul 5 haha. Ni kes syok sangat amik gamba dan jam tangan rosak pulak tu abes bateri haha jadi takde jam tangan :P

Memang panas dan penat, but I enjoyed myself then :)










Ni aje yang sempat di edit buat masa ni. Belum sempat nak meluangkan masa meng-edit sepenuhnya lagi. Bila free skit nanti leh sambung. Tapi takleh lama-lama nanti Aini berjanggut lak tunggu :P

14 comments:

  1. very nice pics... terer awak ek

    adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. salam.
    kak nad bagus ye.
    ada bakat.

    =)

    ReplyDelete
  3. nice shot n nice edit..

    me likey!!!

    ReplyDelete
  4. jom sesama jd part time photographer.pkai camera dslr???

    ReplyDelete
  5. chantekknyerrr.. ada bakat tewww

    ReplyDelete
  6. ney..nak booking siap2.. jd photographer utk konvo sy nnt ek..hehe

    ReplyDelete
  7. ney..nak booking siap2.. jd photographer utk konvo sy nnt ek..hehe

    ReplyDelete
  8. giler kacak sumer gamba2 kamu

    ReplyDelete
  9. nad,
    chantek laa.. so talented!
    nan edit gune ape eh..
    lawa piccas tu.. :)

    nant izah kawin izah booking nad la lg photographer.. :P

    ReplyDelete
  10. wahh..pndai2...noli nk beli camera gak nih..hihi..

    p/s: cepat la..nk mkn nasik mnyak nih..hehe

    ReplyDelete
  11. wah...
    kamoo fotogerafer eh dik?
    nanti kalau ada event....
    leh panggil kamoo tak? ambik gambar?

    hehehe

    ReplyDelete
  12. Gamba canti... bole dipertimbangkan jd photographer ni

    ReplyDelete
  13. Adry: thanks! belum terer lagi ni sbenanye..masih belajar lagi hehe

    nora bahari: thanks! tengah menggilap bakat hehe

    enyheartsdiamond: thanks! :D

    mo0ney: jom! yup pki dslr :)

    en_me: en_me lagi terer tewww

    kif_0206: ahaha bila konvo nye?

    faiq: wah mcm terlebih puji sudah. budak baru belajar :P

    Miss Izah: thanks izah! edit pakai photoshop je :) kawen? bila tu izah? ehehe

    ~~Noly: baru nk belaja noly :) nasi minyak? pas raya k :P

    [yanie][putrajaya]: baru je nk berjinak2, kak yanie. hehe. bole je :)

    ihsan_huhu: aku rajin sokmo :P

    John Iverson: thanks! ehehe sila2 pertimbangkan :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails