Thursday, June 18, 2009

Cukup 2 Tahun

Hari ini ialah 18 Jun 2009 bermakna dah 2 tahun aku kerja dan 2 tahun jugalah aku kerja kat company sekarang ni ^^ Terima kasih kawan2 yg ku sayang dari company yg sama dengan aku ni kerna masih bersama-sama berjuang walaupun sudah ramai yg memulakan langkah baru di company lain..

*****************************

Siang tadi pergi tengok artwork kad kawen ^^ Alhamdullah semuanya telah berjalan lancar setakat ni. Dah order bunting juga di situ untuk kedua-dua belah pihak (me n Encik Gajah) :D

OK lah. Dah pukul 2 pagi. Pendek je entry ni kan. Senang korang nak bace :P

Nanti kene bangun awal kene pergi kerja. Ada makan-makan kat department hehe.

Selamat malam :)

14 comments:

  1. kak nad ade plan nak pindah company eh?
    nak cari pengalaman keje baru eh?

    hurm....

    kak nad, tak saba nak tgk kad kawen...hehehe...

    kepoh2 je saye ni kan??
    ekekekeke =p

    ReplyDelete
  2. suda mahu kawen ka..
    congrates..

    ReplyDelete
  3. makan2 memng sgt best.tidak menipu.hoho.eh?bunting kira cemana eh??saja mau survey

    ReplyDelete
  4. Entry pendek... bagus... hahaha... HAve a nice day!!!

    ReplyDelete
  5. 2 tahun? lama kan kak nad.
    bagus2.
    pekerja yg setia gitue.

    =)

    ReplyDelete
  6. jgn lupa send kad kawin..hehe

    ReplyDelete
  7. selamat bersuka ria kak nad sayang
    moga semua flow dengan baik ya!

    ReplyDelete
  8. wah kawennn..huhu besttt nya..=)

    ReplyDelete
  9. bestnya jamuann kat tmpat keja..
    xpela,
    tidur lambat pon leh makan jugak ape..
    =p



    jgn lupa tunjuk kat kita taw kad kawen kak nad nnti..
    looking fwd!
    =)

    ReplyDelete
  10. selamat ualng tahun pekerjaan~!! semoga lebey success!

    ReplyDelete
  11. wahh dh lama nad kat ctu yer..hehe

    ReplyDelete
  12. entry pendek katernyerrr.. ahaha

    ReplyDelete
  13. jgn lupa tunjukkan kad kawen nti..eheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails