Saturday, June 13, 2009

7-Eleven No More

1. Ummi dah kuar hospital pada Selasa lepas setelah 4 malam di wad. Alhamdulillah syukur. Terima kasih banyak-banyak kat semua yang mendoakan :')


Wajah hepi sebab leh kuar spital :P


Abah di tingkap. Tak boleh masuk sebab belum waktu melawat lagi


Aku pulak yang semangat makan makanan spital hohoho :P
Pasni susah nak jumpa dah. Haha


Kene ambik gamba wat kenang-kenangan walaupun pahit untuk dikenang

2. Namun begitu Ummi belum lagi sihat sepenuhnya. Demam aje dah kebah. Mata dia masih lagi pucat. Kat rumah tak dapat nak buat kerja sangat. Selalu baring je. Masih dalam proses nak recover balik. In 2 months time dia kene pergi jumpa doktor lagi.

3. Aku balik ke Kajang pada Rabu malam lepas, naik bas. Pagi Khamis jam 6:30 aku tiba di Hentian Kajang. Kul 10 gi keje..penat T_T

4. Kerja minggu ni 2 hari je. Khamis dan Jumaat je. Sonok! Haha. Tapi jerebu lah pulak kat Cyberjaya. Kalau kat kampung, bangun pagi-pagi disambut bunyi burung menyanyi-nyanyi. Laaaaaaaagi sonok! ^^

5. Sedang orang duk memperkatakan soal air, sejak semalam rumah aku takde air lah pulak. Sedey. Umah seblah ade pulak. Pelik. Sekarang masih dalam proses penyiasatan. *sembur perfume banyak2 hahaha*

6. Tadi siang pergi tempah kad kahwin bersama Encik Gajah :D Telah memilih design yang dua-dua setuju dan rasa ianya cantik juga smart ^^ Skarang Encik Gajah dah sampai Kerteh semula dah.



P/S: Entri ini ialah inspirasi dari gaya update Cik Akmar Anuar :P

8 comments:

  1. 1. alhamdulillah..doa kami sume termakbul ;)

    2. mesti pakse ummi kak nad rest ye? s0h ayah kak nad jadi spy..hehe..get well soon, mother of kak nad!!

    3. hish...penat tuh..take care kak!

    4. jerebu dtg dari asap2 kete ke? hishh..trauma dengan jerebu nih..

    5. eh? asal umah sblh ade? ke dorang yg curi air umah kak nad? wahaah..kak, sembur perfume sampai satu botol,nanti saye kat semban pon leh bau =p

    6. kak nad-kun, mesti tunjuk kad kawen tu kat ktorg dlm blog ni eh? mesti!! sebab request dari saye! hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah
    suh mama byk rehat ya

    ReplyDelete
  3. fuiyyo..umi die yang saket
    die yang makan makann kat ospital 2
    muahaha

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. bagusnya perasaan bila da bley kuaq..

    tapi still kena jaga gak kesihatan..

    alark.. dy lak yang semngat makan nasik spital ya...
    ;-p

    ReplyDelete
  5. eyt.. nnt jgn lupa letak kad kawen lam ni ek...?
    nak tgk jugak...
    :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...
    erhk... sedap ke mknn spital tu...huuu

    ReplyDelete
  7. hahaa..
    update gaya kama..
    wahaha

    ReplyDelete
  8. kalo blom waktu melawat lagi, naper ko leh fulakks amik gambo dari dalam wad ghitewww.. uhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails