Tuesday, May 05, 2009

nadxoxo Ketika Kecil Part 3

Last time dalam nadxoxo Ketika Kecil Part 2, aku telah menampilkan gambar-gambar ku sewaktu baru nak belajar berjalan.

Jadi kali ni ialah peringkat seterusnya iaitu sudah pandai berdiri dengan tegak, berjalan, berlari, dan even sembahyang dengan memakai berkopiah ;)


E eh angkat kaki seblah pun boleh tau!


Geget pensel pun dah pandai hehe


Tegak sungguh berdiri pastu muka cam takut-takut je :P


Nak cikit!! :P


Bersiap sedia nak semayang (gender confusion nih)


Alamak! Dah pakai kopiah dan dan hampar sejadah, skali lupe lak nak pakai sluar. Maluuuu~


Debabnyoooo..


nadxoxo ialah seorang yang ceria sejak kecil hihi :D

14 comments:

  1. comel comel

    ingat gambar future anak

    boleh bayang anak kak nad comel

    ReplyDelete
  2. alahai..cute giler gmbr pki kopiah tu...huhu...

    ReplyDelete
  3. comel siot lah..
    siapa nh??
    MRS gajah ke??hehe

    ReplyDelete
  4. kekecik pung ko dh wat lawak diknad oiii...

    ReplyDelete
  5. ALAHAI..COMEYNYE..MUKA SAMA JE DARI KECIK SMPAI BESO

    ReplyDelete
  6. ala.....cute nye....
    berapa tahun nie..

    ReplyDelete
  7. dari kecik smpi besar..muka still sama..
    comel slalu. :P

    ReplyDelete
  8. yg pling comey pic yg nak solat tp tak pakai suar! haha ;)

    ReplyDelete
  9. ada lagi yek gambar masa kecik...boboiz nye gambar masa kecik tinggal 1 jek...yang lain ntah kat mana laah..gambar yang bogel masa kecik pon hilang...huhu

    ReplyDelete
  10. debabnyerrr.. sukerr sukerr

    ReplyDelete
  11. serius kak nad sgt comel..kelakar la..rase nk picit2 je tgok..heeee ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails