Thursday, May 28, 2009

Iqa, Happy Birthday!!

Cik Iqa yang ku sayangi
telah menginjak umurnya yang ke-25 tahun hari ini :)



Cik Iqa orangnya suka main Dota,
Tiba-tiba lesap TING! tetibe dah takde kat tempat dia,
Bila kau nak ajar aku main Dota?
Aku sudah bosan asik tengok ANTM saja :P



Cik Iqa orangnya sangat baik hati,
Selalu mendengar keluhan hati ini,
Kata-kata yang aku perlu dengar, kau selalu bagi,
Terima kasih aku ucapkan tak terperi!!



Cik Iqa orangnya slim dan fit,
Sebab dia rajin pergi gym,
Bilalah aku nak jadi slim dan fit macam kau?
Aku punya Wii Fit Encik Gajah pinjam dah hoho.

Cik Iqa ade boifren nama Az-harr,
Harap agar cinta mereka senantiasa mekar :)
(pantun 2 kerat)



"Iqa kesayanganku, selamat hari tua ooops :P
Kau tetap muda di mataku
Dan kau tua atau muda aku tetap sayang kau sebagai isteri eh kawan
OK selamat tido, jumpe esok Yang :P"

15 comments:

  1. oh..ini akak yg pakai misai ari tu eik..appy besdey..hehe :)

    ReplyDelete
  2. epi besday bwat kak iqaa!
    sori xda hadiahh..
    lalala~

    ReplyDelete
  3. nak ucap gak la..
    epi beday 2 iqa ..
    selamat hari muda ..
    selamat hari muda ..
    selamat murah rezki .
    semoga murah jodoh ..
    n happy selalu .

    * tepuk tangan after nyanyi tuh

    ReplyDelete
  4. maseh cik nad wat entry yg wat ako tersengih2 cam kerang busuk lpas bace entry anda.

    i lap u, do u know that? hahahaha

    maseh jugak kat pembace setia nadxoxo, dengan ucapan dari si besday girl "teruskan menyokong nadxoxo dengan membaca nukilan di blog dier"

    yg benar,
    -kakak misai yg best-

    ReplyDelete
  5. hepi besday iqa..
    moga panjang umur, murah rezeki..
    btw..aku kakak ko sehari la ek..hehe..

    ReplyDelete
  6. semoga kak ika makin matang bahgia dan diberkati allah selalu

    ReplyDelete
  7. hy iqa, kita membuay entri yg sama,birthdy org T^T haha

    ReplyDelete
  8. anda di tag mama humayra

    ReplyDelete
  9. kak iqa!!! happy birthday.. saya sayang kak iqa sangat... muaxx muaxxx

    ReplyDelete
  10. Wlupn x kenal tp wish jgk la... Happy Birthday!!!

    Dota x best la... call of duty rawk!!

    ReplyDelete
  11. eyh ! akk ade Wii ?! walamak ! nk pnjm pasni ? xD

    ReplyDelete
  12. hahaha...
    tak bley blahnya pantun..
    selamat ari lahir gak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails