Tuesday, May 12, 2009

Hidung Berlari

Hidung berlari (running nose) dan sakit tekak, itu yang aku sedang alami sekarang.

Rasa takde mood sangat nak update blog dengan cerita balik kampung. Hajatnya nak post harini tapi sebab badan rasa tak selesa sebab temperature dalam rumah pun tinggi, pastu duk sob sob sebab hidung berlari dan sakit tekak, memang tak best rasanya.

Sebenarnya dari semalam lagi selesema ni. Bila makan ubat sebelum tido semalam, pagi hari ni mcm dh ok sikit. Tapi bila datang malam, selesema tu datang balik.

Baru je lepas makan ubat dan minum air suam seperti yang Kama-Chan suggest. Harap-harap esok leh gi keje.

Nanti dah rasa OK sikit, ku sambung cite balik kampung k!

Nak gi kesat idung jap..



:P

20 comments:

  1. kekeke kak nad..kesat idung kering2..kang meleleh pula kat keyboard..trus masuk ke entry..aiyoh~ ;D

    ReplyDelete
  2. ala siannnya..
    msti hidung dah senget sbb asyik lari2 aja.
    :p

    moga kak nad cepat sembuh dn hepi slalu!
    :]

    ReplyDelete
  3. sama la kak nad.
    aiyoo..
    penat hidung kita berlari kan.
    ish2.

    ReplyDelete
  4. i dh 3 minggu selsema xbaik2 lg tsk tsk

    jgn influenza A sudah :D

    ReplyDelete
  5. try mkn mee soto.. u nd terbersin more hikhik.. get well soon dear

    ReplyDelete
  6. kejarla nose yg running tu

    hahahha

    eyh get well soon ok?

    ReplyDelete
  7. ammvoiii, kejar kejar idong tewww.. ehehe

    ReplyDelete
  8. hurm....arap2 nad cepat sembuh..rajen2 minum air panas2 or sup panas2 so nanti 'otak' jadi panas and selsema tu pon rase kurang sket...

    dan jangan lupe makan ubat!


    dari,
    kama-chan yang semakin tak tension dgn esemen + lab report die...hehehehe =p

    ReplyDelete
  9. running nose? maksudnya slalu bersin2 ke ?

    haish ganjil

    ReplyDelete
  10. wah,idung berlari mmg bahaye nih..cpt2 g kjr ye kak nad..heee..get well soon okeh ;)

    ReplyDelete
  11. seksanya bila hidung berlari2~

    ReplyDelete
  12. cepat sembuh ya..
    kejar jgn tak kejar.. satgi makin jauh lak larinya..
    ;P

    ReplyDelete
  13. heheeh pakai gam gajah lah baru dia tak berlari..huhuh

    ReplyDelete
  14. ksian kak nad...
    hidung saya pun turut berlari..
    huk...bnci...
    get well soon!!

    ReplyDelete
  15. kejaaaar hidung ituuu.... btw, nak curik link blog nih yer.. hehe

    ReplyDelete
  16. cpt kesat.nti hingus meleleh.ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails