Thursday, May 07, 2009

Aku Akan Pergi..

Malam ini
Aku akan pergi
Menjauhkan diri sebentar dari dunia
Dunia blogging
Kerana aku
.
.
.
.
.
.
Mahu balik kampung lah. Bukan nak kemana-mana..hehe :P

Malam ni insyaAllah aku akan bertolak ke Kampung Raja, Besut, Terengganu yang kurindui. Naik kete ku bersama pakcikku dan kawannya. Jadi kami bertiga malam ni balik kampung naik Kenari Oren. Hehe.


Inilah pakcikku. Masih belajar di UM di dalam kos Kejuruteraan Mekanikal. Kami sebaya ye kawan-kawan. Kalau keluar, org ingat kami pasangan kapel. Hehe.

Rambut asalnya bukan mcm tu. Aku pun tak tau kenapa 2 lelaki yang dekat denganku (Encik Gajah dan pakcikku) ni nak botak2 kan pale. Takyah lah wat. Muka jadi cam orang jahat je. Dah la wat muka bosan amik gamba kat seblah aku. Cheh. Padahal tadi bising satu kedai gelak2 buat lawak. Nasebbb dia pakcik aku ehehehe.

Sekian, doakan aku selamat pergi dan pulang ye :)


P/s: Sape2 yg ade request nk gamba aku senyum nampak gigi fast n furious, silalah tatap gamba ni puas-puas ye. Ahaha. Tak malu sungguh aku nih. Dah la muka pucat je. Almaklumlah balik2 je keje kene paksa gi makan sate ngn pakcik aku kat area pasar malam Fasa 1 Bangi. Isk.

Papai kawan2~~~

19 comments:

  1. aku rs ko nyer senyum sepesen je sume.

    slmt blk kpg.

    ReplyDelete
  2. will missing ur post..
    jgn lelame...
    hehehe

    ReplyDelete
  3. susah la..
    kat sini inernet bnyk block,skype je leh guna...
    email la mudah skit..

    ReplyDelete
  4. ihsan_huhu: mmg sama. cuma nampak atau x nampak gigi je haha

    time kasih

    Cik Dada: thanks cik dada..insyaAllah tak lama hehe

    munchy's: oh xpela..jum exchange links lah sonang ;)

    ReplyDelete
  5. wahahaaha...comey ar gaya penulisan nad nih... :D

    wawawawawawa...brape lame nad akan tidak berblogging???
    mesti akmar akan merindui mu!!!!
    sob..sob..sob ='(

    ReplyDelete
  6. OH sebak..
    baliklah seblom isnin..
    karena daku akn g mtrik senin nh..
    OH CIK NAD!!

    ReplyDelete
  7. Bye!! BTW, The panthers masuk final, yeay!

    ReplyDelete
  8. hohohoh balik kampung...
    bestnye cik nad nak blk kg ye.. nnti da blk sni cpt2 update k!

    have a safe n nice journey ya ;)

    ReplyDelete
  9. ingat mahu pergi mana la tadi
    lolx hati2 di jalan raya

    kak nad sayang kak nad comel
    senyumla cmna sekalipon

    heheh

    i love u kak nad

    ReplyDelete
  10. saspen jek tajuk...
    ala... jgn llelama tau..
    da rindu nih...
    (huhu... lebih2 jek..)
    apa pon.. selamat pulang dan selamat kembali k...

    ReplyDelete
  11. saya ada pakcik umur 7 tahun.. boleh? huhu
    slmt pulang ke kampung k.nad~~

    ReplyDelete
  12. nak jadi mawi tewww.. kehh

    ReplyDelete
  13. nampak cam kapel jak... hehe... have a safe journey...


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  14. balik kg baik2 yerrrrrrrrr.. ;p

    ReplyDelete
  15. heh..gigi fast & furious ? cam kenla jer ayat tuh

    ReplyDelete
  16. nad.

    camat pulang ya.

    rest sepenuhnya cam lolly nih.

    ahaks.

    doa moga2 semuanya selamat sayang.

    xsenyum ka.

    senyum ka

    tatap CUMIL oke?

    ReplyDelete
  17. muke kak nad time nih mcm sun burn je..yeke??huhu..slmt blk kg ;)

    ReplyDelete
  18. manis senyuman pakcik u..
    hoho..
    tapi lagi manis senyuman u..;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails