Wednesday, April 29, 2009

Terharu

Terima kasih semua yang kasi komen untuk post yang sebelum ni. Aku sangat-sangat menghargainya. Kata-kata nasihat dan semangat dari korang memang aku perlukan di saat-saat seperti itu. Bila aku baca komen-komen dari korang, aku rasa lega dan gembira sangat.

Sekali lagi terima kasih pada Pu3 Balqiss, Cik Nora Nola, Anna, Adyla, Ije-chan, Siti Di Alam Fantasi, Kakyong, Biskoot, Fio, [nadia], Nadd, Cik Kmar, en_me, dan terutama sekali Kak Alina yang siap buat dedicated post untukku. Sayang korang semua :*

Thanks for being there for me :')

Nah senyuman istimewa buat kamu semua.


Walaupun tak secantik mana, yang penting, ikhlas kan? Hihi.

Malam ni aku akan jumpa kawan-kawan UTP kat Sate Haji Samuri Kajang. Weeee~~ Next entry aku cerita k :)

14 comments:

  1. alamak,ter-missed lak post sblm nih..tp kalo kak nad dah hepy bagos la ye :)

    ReplyDelete
  2. ha.. camni bawu lah best..
    senyum jek.
    ingat pesanan kita ya.
    senyum2 slalu..
    bawu nmpak cun model kali nih..
    :p

    ReplyDelete
  3. Salam nad.... naper ni....cam de prob jerk....we always be with u dear....

    ReplyDelete
  4. salam..
    hee... senyuman yg comey.. cute ok! keep smiling girl ;)

    ReplyDelete
  5. sate haji samuri?? dah lama tak mkn satay~~ -_-'

    ReplyDelete
  6. kak nad so comel..

    sy suka kak nad senyum

    sy syg kak nad

    ReplyDelete
  7. gigi fast n furious tak nampak dik...tak besh! laen kali kasi nampak kalu mase pose okeh!

    ReplyDelete
  8. sayangg sis nad jugakk

    ^_______________^

    that's what a friend for, sis..!

    and..

    thanks for the smile..!~~

    Love,
    Anna ;)

    ReplyDelete
  9. bestnya makan sate haji samurui tu. Nadia selalu gak ke sana dengan family tyme mak dapat gaji. Bila la leh terserempak dengan kak nad eh? Bleh buat adegan jejak kasih di situ..kekekekek

    ReplyDelete
  10. *samuri* tersilap taip plak..hehehe

    ReplyDelete
  11. alamakk..cutenye nadd....apsal la wak lawa sangat???So sweet la adik nad nih!!kalu anak kakyong kan..dia tengok org lawa je dia sebut....comey nyee..or awanyeee..hahaha..(lagi 4 hari masuk 2thn)

    ReplyDelete
  12. milimilo: hehe dh hepi dah. thanks mili :)

    joegrimmjow: haha thanks joegrimmjow!

    pu3balqis: keh keh keh cun sekali sekala je haha :P

    nadiaDania: thanks nadia. i'm fine now :)

    n a d e a: haha senyum je comey. kalo x senyum, menakotkannn :P thanks nadea :)

    [AiEn]: sama lah!! akhirnya makan jugak setelah lama x makan :P

    xuen adyla: thanks adyla :) ok2 nnt kak nad senyum sokmo k! :D kak nad syg adyla juga :*

    alina: haha. akak, nnt org lari kalo tunjuk haha :P tp sbenanye sll je tunjuk kan heheh

    .Anna.: hihi thanks Anna for being there for me :)

    nadia-ady: ehehe sonok jugak kalo dapat jumpa nadia kan? jum2 deting :P

    Kak Yong: akak, kalo tahap nad ni lawa, org lain laaaaaaaagi lawa tau! kak yong pun lawa okeh. nad dh tgk kat blog akak :)

    kim salam kat anak kakyong yg kiut miut tu!!

    ReplyDelete
  13. aiseh.. pnt je aku komen.. name aku xdek

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails