Monday, April 06, 2009

Suatu Petang di Cyberjaya

Tahu-tahu jelah, Cyberjaya nih tak cukup parking kan. Jika tak tahu lagi, sila baca entri yang wang ku melayang dek kerenah parking di sini.

Ha, skarang sudah tahu kan, sila derma RM10 sorang hehe.

Walaupun banyak kemudahan Park & Ride disediakan, ramai yang takmau menggunakannya sebab jauh dari ofis. Memang lah ada bas untuk bawak driver ke ofis lepas park kete kat situ, tapi lambatnye tunggu sama itu bas~

Walaubagaimanapun, ku tak penah pakai pun facility Park & Ride nih haha. Yang ku cite tu ialah pengalaman kawanku :D

Selalunye kalo aku datang lambat ke ofis, takdenye nak gi kat Park & Ride tuh. Sure nak gak park kat 'VIP' sebab situ takde line kuning kat bahu jalan (tak kene saman) dan boleh (terpaksa) exercise..uhuk..jalan jauh sket la nak masuk ofis :P

Pada suatu petang yang tak hujan (selalunya hujan), ku menghantar 2 Hamizah(s) ke kereta mereka yang di parking kat Park & Ride nih. Lalu gambar ini pun timbul.


Tall, taller, tallest :P (oopps, maksud ku dari kanan ke kiri, tak macam ketinggian tuan dia haha)

Cik Su cakap macam pensel warna Luna. Oren kemerahan - oren sebenar - kuning. Oren paling kiri payah dijumpai di mana-mana :P

4 comments:

  1. nah RM 10..sila ambil kt dpn rumah sy~~ :P

    ReplyDelete
  2. hahahah...kaler kete tu mcm kete2 kat tadika jer....
    wah! tetibe nak kete kaler oren jugakk!!! =p

    ReplyDelete
  3. sepoh hinggit jakks.. ehehe

    ReplyDelete
  4. kete g tgh plg cantekk hehe... bersinar2 lagi.. :p..

    - dr tuan punye kete le

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails