Thursday, April 16, 2009

Perihal Gigi

Malam kelmarin tengok kat diari AF, ade 2 pelajar yang pegi wat rawatan ggi iaitu Claudia dan Aishah. Diorang pegi cabut taring dan betulkan gigi diorang. Besnye aku tengok. Free-free je gigi dah cantek kan. Elok dan teratur je.

Pastu Sarimah sebagai pengacara diari AF tu cakap,

"Haa sekarang tak payah lah amik gambar tutup-tutup mulut lagi. Skarang dah leh sengih tunjuk gigi yang cantek.."

Lebih kurang macam tu lah dia cakap.

Aku pun ada gigi taring la. Leh je amik gambar tunjuk gigi. Aku kan ceria. Kenalah tunjuk gigi sokmo. Haha.


Muka merah sebab br pas main futsal :P


Bak kata orang, tunjuk gigi bagus. Tapi kalau tak tunjuk gigi lagi bagus. Wakaka.


Haa amik kau muncong giler. Haha



P/S: Sape-sape yg tak tengok lagi gigi ijau aku, sila lihat di sini :P

10 comments:

  1. pic yg muncong tu natural gle..garang2..mmg kmpem xde org brani kaco tunang incik gajah.. ;)

    ReplyDelete
  2. uish...gambar last sekali tu macam nak makan orang yang amek gamba tu je...tak cukup ke makanan depan mata??? hehehe =p

    ReplyDelete
  3. dear, pakwe kita sgt sensitip bila sebut pasl gigi taw...~gelak setan skett~..
    gigi die bapak double triple lane tau..berlapis2..tp i tetap gak chenta dia.huhu

    ReplyDelete
  4. kalu itu ynadona kata double triple lane...laki aku plak kater..berlumba2 sape nak tumboh dulu kui kui kekira fast & furious la ni

    ReplyDelete
  5. sy pun ade gigi taring...ngeh3... jom lawan gigi sape plg best... :P

    ReplyDelete
  6. milimilo: semememangnya gambar candid haha

    Akmar Anuar: hahaha xcukoppppp!! :P

    ihsan_huhu: habes la ko kalo duk depan aku masa tu :P

    ynadona: wahhh banyaknye lane. haha. mine takde lah ber lane-lane haha. takde gigi berlapis pong cuma bila gigi susu dah takde, gigi br yg tumbuh x muat space yg ada :(

    aghoo: ahahaha..br tau ke..isk2 slow ar mung :P

    alina: gigi pun leh fast n furious? hahaha mcm2

    en_me: hehehe memang muncong!!

    [AiEn]: hehehe yeay ada kawan~~ hepppiii~

    ReplyDelete
  7. ahaha post ini menarik. saya pun ada taring di sebelah kiri.(siong ek org cakap..no idea)

    ada jugak percubaan nk pakai braces. but ramai yg bagi negative komen.
    they said nanti gigi senang luruh or akar dah tak sekuat akar asal.tu dentist yg ckp la..

    agi diaorang kata nanti hilang manis. no komen jugak. hehe

    dan yg paling menakutkan, org ckp nnti boleh jadi makin kurus.. sebab seksa nk makan. imagine if nk mkn burger.hmphh

    but anyhow, hargai diri sendiri. what makes u different, makes u beautiful (lagu BSB tu.. hehe)

    (wah2 mcm another post plak instead of comment. sorry nad! )

    p/s : rndu kamu jugakkkk. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails