Sunday, April 19, 2009

nadxoxo's Workstation


Sila klik kat gambar untuk view yang lebih besar dan membaca contengan :P

Inilah cubicle nadxoxo kat ofis. Maaf sedikit comot dan takdelah cantik mana pun takde ropol-ropol hehehe :P

Kedudukan cubicle ku ini ialah betul2 depan pintu masuk utama department ku itu. Masuk-masuk je pintu mesti nampak muka aku dulu haha.

Tapi aku bukan receptionist juga bukan orang kat kaunter pertanyaan walaupun slalu jadi tempat bertanya kalau org tak biasa datang kat department ni haha. Selain itu juga aku juga menjadi tukang bukak pintu untuk org yg bkn dari department ku -_-"

Aku ialah orang yang paling setia sebab sejak masuk department ni, tempat aku ialah kat cubicle ni saje, tak penah pindah-pindah cubicle lain. Hahah. Tapi orang lain pindah bukan atas keinginan sendiri pun. Cuma aku je lucky dan ada jodoh yang panjang ngan cubicle ni :P (Walaupun begitu aku tetap akan mengahwini Encik Gajah hehe)

Dulu-dulu masa prektikel kat Freescale pun cubicle aku depan pintu gak. Tak tau lah ape jodoh aku dengan pintu pulak haha.

Dahlah aku suke pakai headphone besar gedabak tu (masa prektikel pun pakai headphone sama dengan sekarang), mungkin ade orang salah anggap aku ialah telefonis walopon takde mic kat headphone tu -_-"

Itu saja cerita tentang cubicle ku kat ofis. Nak tengok workstation or cubicle korang pulak!! Boleh tak? :D

Edit:
P/S: Kalau tak keje lagi, boleh lah tunjuk di manakah kamu mem-blog~ :D

12 comments:

  1. xkeje lagi so xdela workstation..hihihi

    ReplyDelete
  2. wawawawa....comel+ceria gle cubicle tu..
    sure nad bersemangat nak gi keje kan??
    hurm...jodoh dengan pintu?
    ada apa dengan pintu?? hehe =p
    tenpat akmar slalu berblogging berubah2 ikut mood jugak..
    orang nomad katekan...
    kejap2 kat bilik sendiri, pastu masuk bilik tetamu, pastu ruang tamu, pastu patah balik masuk bilik sendiri...hahahaa...

    =p

    ReplyDelete
  3. ermm cantik dan kemasnya workstation dia.. ni tentu selalu kemas je meja tu..

    ReplyDelete
  4. hmmm nk tnjukkn tmpt sy mmblog...
    kena kemas 1 ari suntuk baru bole..
    ahaks...

    ReplyDelete
  5. aku lepak kat sofa ruang tamu umah je.. tdo pon atas sofa tuh.

    xdek fancy2 or keychain2

    ReplyDelete
  6. waaa...ceria je cubicle tu. Depan pintu utama tu...yang penting, kemas..hehehehe

    p/s: akak kerja apa ye?

    ReplyDelete
  7. uhhh nk wat gak lah. jadik bimbo sekejap :P

    ReplyDelete
  8. hehehee sudah dipost dalam blog. here here:

    http://www.rearrange-inc.com/menjadi-bimbo-sebentar/

    tapi gambar tu, kene right click > view picture. Malas plak nk usik coding utk bole klik for tengok. :P

    ReplyDelete
  9. milimilo: ala, tunjuk la gamba kamu ber-blog. boleh kan? ;)

    Akmar Anuar: takdelah semangat mana Cik Kama :P

    xtau lah apa jodoh nad ngn pintu hehe :P

    alorrr, nnt amik gamba k :D

    Rashid: haha kadang2 je kalo rajen :P

    [AiEn]: ahahaha takpela, kemas2 pastu amik gamba k? :D

    ihsan_huhu: haa leh tunjuk sofa a.k.a katil ko skali hehe

    keychain tu sume org kasi, saje je gantung2 :P

    alina: jangan la malu2 :D

    nadia-ady: kemas la sangat hihi :P

    p/s: software engineer :)

    [re-arrange]: yeay! adek dh update blog!! hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha. ble ntah aku ade meja sndiri. asyik duk dlm lab je. *bosan* keh3. :-p

    ReplyDelete
  11. kemasnya? i like the way u keep ur things...ke utk gambar je?hukhuk...mine such berserabut..x rela nak post kat blog..hehehe...anyway...it is good to have a very neat desk..not like me..nak cari pen pun payah.hubby punya la bising...tiap kali cari barang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails