Wednesday, April 01, 2009

Moving On..

Semalam hari terakhir Razak keje kat kampeni kami tu. Jadi tengah hari semalam kami buat farewell party untuk Razak kat Naddos..eh Nando's Alamanda. Ramai giler yang join! Sungguh tidak ku sangka..


Cuba teka berapa meja semua skali dalam gambar ni? He he he..


Jemput makan dengan senyuman~


Eleh V malu-malu pulak..


The red-black team. Korang ingat nak pegi treasure hunt kah??


Maaf Razak, sblm ko pegi, aku kasi hadiah secucuk bekas garfu di muka mu. Ehhhh..apasal baju aku sama kaler ngan dinding?? Wargh!


Ika paksa aku bergambar bersama dinding. Korang nampak tak aku dalam gambar ni?? T_T


Oh kene buat muka ayu pulak. Ayu kah? Haha


Comel je muka blur Cik Su ^^


Kembar siam nih. X nampak persamaan atau melekat pun? Otak mereka sama. Weng dua-dua. Haha (Haaa...budak 2 orang ni lah yang stat panggil aku Bugsy! Suke hati korang je)


Sebelum berpisah, semua orang nak tangkap gambar ngan Razak. Tapi aku x letak semua lak kat sini. Kang hang pulak komputer korang tgk gambar kawan aku nih banyak-banyak. Haha


Semua buat muka!! Oit yang tengah tu menyibuk je


Jantan-jantan. Haha. Weh korang memang sengaja kasi Razak sorang je eh pakai menyerlah? Orang lain sume tone-down nih


Wanita-wanita manis :D


Dan akhir sekali, semua orang~~ (kecuali aku si kuning haha). Ehhh..baru aku prasan. Weh suka hati ko je Ab. Ni majlis perpisahan ko ke majlis perpisahan Razak??



Begitu lah majlis perpisahan untuk Razak. Tak ghupe majlis perpisahan sebab havoc giler. Kami bile berkumpul macam ni lah. Isk. Razak, jangan lupe kami di sini yer!! Ayat biasa --> All the best kat kampeni baru! Kalo dapat bonus hulur-hulur la..haha.

Bile plak turn aku nak move on ni? ;)

13 comments:

  1. uh..nadiah..kem salam..
    kem salam kat budak yg ckp nad bugsy..kaka...budak pakai baju putih rambut panjang...aper eh nama dia.. classmate yg dh lupa nama..eh xleh ingat dh namer dia...huhu...

    ReplyDelete
  2. aah la, majlis ni havoc glerr..mcm majlis reunion ponn aderr gaks..huhu ;)

    jumpe ramai2 mmg besh!!

    ReplyDelete
  3. Not in the picture.. sob2..

    ReplyDelete
  4. kak nad...mcm kukenali aje someone dlm pic tu...ade ke officemate kak nad name khairul afham sani?if ade,kim slm bebanyak ye kt die..ckp exstudent die kim slm..sombong die skang..huhu....

    ReplyDelete
  5. kak nad, memang havoc a.k.a meriah giler la! hahaa..Macam reunion skool pun ada..Best jekk..Hehehe..

    Walaupun baju kak nad sama dgn kaler dinding, diriku tetap nampak kak nad jelas.hehhe

    ReplyDelete
  6. mmg serupa lah kale baju dgn dinding..nasib tudung xsama wrna, kalau x, mmg tenggelam lah.

    ReplyDelete
  7. bestnye makan nandos..
    ni gune camera ape ni?

    ReplyDelete
  8. comel kan nad kat dinding tuh. seb baik iqa suh dier amek gamba kat situ.

    kih kih kih

    ReplyDelete
  9. comel kan nad kat dinding tuh. seb baik iqa suh dier amek gamba kat situ.

    kih kih kih

    ReplyDelete
  10. kak nad..nk tnye...cane kak nad buat gmba2 kt blog kak nad ade frame yg cntek n ade tulisan ats gmba tu...share ngan sy bley x?heee

    ReplyDelete
  11. Dema:
    dh kirimkan salam pada enchek syafiq K

    Akmar Anuar:
    betul tu! sonok! :D

    me..:
    siapakah gerangan anda?

    Aini Noraini:
    mmg ade wujud lelaki itu namun tiada di dlm gambar. sori xpat nak kirimkan salam kat dia ahhaha

    nadia-ady:
    trimas kerana masih nampak diriku ini haha

    ihsan_huhu:
    aaa~ sabar ek. ur time will come :)

    milimilo:
    hehehe tu lah, apa lah nasib

    joegrimjow:
    ade lah sikit :P

    Emi Kavana:
    apa yg comelnye emi?

    fio:
    hua hua hua

    Aini Noraini:
    sudah di-reply di blog kamu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails