Saturday, April 18, 2009

Fun Friday

Harini kat ofis ada makan-makan kul 11 pagi tadi. Department aku memang rajin wat makan-makan sebab kami suka makan hehe.

Malas nak godek-godek kamera harini jadi tak banyak amik gamba. Jadi satu je gamba masa makan-makan letak kat blog ni :P


My fav photo masa makan-makan tu :D
Semua victims ni tak sedar aku ambik gambar ni haha


Pastu kami bermain-main. Main apa? Main amik-amik gamba. Mestilah orang lain yang amik gamba, bukan aku. Haha. Aku posing je :P


Paksa Iqa naik atas meja utk amik gamba ni


Gamba ni pun haha


Yang ni mcm cover album. Perasanngggggg :P


Aku tiru gaya Iqa haha


With Cik Emi :)


Pastu kami gi karok kat Alamanda seramai 7 orang. Cik Siti takde sebab dia gi Pedas sebab gi amik adik dia. Kakak yang baik :)


Gamba feveret aku masa karok tadi
Semangat giler duorang nih nyanyi haha


Pastu balik ofis balik, ada meeting ngan orang India. Dah abis meeting, kemas-kemas barang, balik umah. Sampai umah ketika azan Maghrib berkumandang~

Sekian saja laporan untuk hari Jumaatku.

Oh, gambar Cik Siti takde dalam entri ni lah. Kene masukkan gak nih. Baik kan nadxoxo? :P


Tada!! Inilah pekerja yang rajen, perempuan yang pemalu, kakak yang baik hati, dan gadis yang tak pegi karok. Calon isteri yang perfect. Heh heh heh :P



Jumaat saya sungguh seronok! Bagaimana pula dengan anda? :)

11 comments:

  1. Bestnye korang...asik mkn2 aje...
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. cumill pakai tudung polka polka tuh. weewiitt! hee

    oh oh.sorg kawan sis tu pegang mic yang invisible ek? *kagum!* hehe

    hmm jumaat saye dipenuhi dengan belajr, belajar, belajar smpi dah tak larat dah rase.
    so, bace blog sis, wat pale rehat kejap.heee

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaa....
    makan2...jenjalan...karaoke lagi..
    waaaaa.......

    kan elok mase akmar keje nanti leh wat camni gak...hehe =p
    sure tahap produktiviti korang sume tinggi2 kan sebab slalu wat occasion makan2 ni...hehe =p

    ReplyDelete
  4. ammvoiii ceksiti yg pemalu tewww.. ahaks

    ReplyDelete
  5. [AiEn]: memang sonok :D

    .Anna.: hahaha time kaseyyy!! :P

    haha sememangnya nampak mcm konsert kan? hahaha

    hehehhe i'm glad to hear that :)

    btw, slamat belajar dan belajar, pas exam leh rest kan otak sampai lemau. he he he :P

    Akmar Anuar: hehehe hari jumaat rileks sket Akmar. Jangan ingat tetiap ari kami mcm ni hahaha

    en_me: amvoiiii~~ :P

    ReplyDelete
  6. wah wah dik nad ..gumbira sungguh tuan hamba dihari jumaat ini.bermacam2 pula agendanya ya....

    ReplyDelete
  7. gmbr kak nad karok xde ke?
    lalalala...

    =)

    ReplyDelete
  8. HAHHAHAHAHAHAH :)) ko nih. kan dah pegang mic invi :P

    anyway we did hv fun dat day!!!

    ReplyDelete
  9. HAHHAHAHAHAHAH :)) ko nih. kan dah pegang mic invi :P

    anyway we did hv fun dat day!!!

    ReplyDelete
  10. owh.. saya pun tak pernah pegi karok..
    bole jadi calon isteri yg baik jugak kah??? :P

    ReplyDelete
  11. alina: eheheh hari jumaat hari bersuka ria....kot :P

    anonymous nola: haha nad yg pegang kamera most of the time masa karok jadi ade sekeping dua je gamba nad karok :P

    fio: yeah! we did :)

    aura afzan: Alhamdulillah, lega bf Jann :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails