Tuesday, April 21, 2009

Family Potrait

Today we had fun in the office. Why? Scroll down and see for yourself :D



Testing kamera dulu sebab mula-mula takde cameraman :P


Ade orang kene tembak tapi si penembak tetap tersenyum menunjukkan rasa tak bersalah. Haha


Posing gambar raya hehe
Dari kiri: Ain, Siti, Sue, Iqa, Emi, Dejah, dan nadxoxo :)


Inilah anak-anakku!! :D



FINALLY, OUR FAMILY POTRAIT :)

Yang duk kat depan atas kerusi mestilah Mak ngan Ayah kan. Hehe. Anak-anak sile berdiri kat belakang je haha


Mak ayah gaduh. Majuk. Hmphhh!!! Anak cuba melakukan sesuatu


Kami sudah berbaik-baik. Kini menjadi sebuah family yang gumbira dan bahagia senantiasa. Haha.


Macho kan 'Ayah' pakai misai Charlie Chaplin? Hahahaha.

11 comments:

  1. one happy family..kelakar la misai tu..cilok mane ntah..siap ade wrne mcm uban segale.. :DD

    ReplyDelete
  2. sayang ayah ngan mak...weeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. salam..dh link awak tp kt 2nd blog saya..ada masa. dtglah..
    tq..

    http://maswanii.blogspot.com.

    ReplyDelete
  4. hahaa..siap letak misai tu . LOL.

    kak, memang sebijik macam gambar hari raya, semua berbaju kurung lengkap..hehee..Bdw, akak kerja kerajaan ea? Sebab, biasanya org kerja kerajaan ni memang berbaju kurung tyme kerja.hehehe

    ReplyDelete
  5. kak nad
    cam keje best la
    mau ikut ikut
    pergi keje..
    kak nad nak tanya la...
    kak nad dah kahwin ek?
    ctk gmbar atas header ni

    ReplyDelete
  6. asam garam berkeluarga di ofis.. meriah kannns..

    ReplyDelete
  7. ssssssserrrrrrrrrrrroooooooooonnnnnnnnooooooookkkkkknnnnnyyyyyyyyyeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. ahaks! akk yg pkai bju kelabu 2 funny ouh!!!

    :P

    >>> ta de keje ar ney...
    smue goyang kaki jap.. :P

    ReplyDelete
  9. milimilo: misai buat sendiri!! cool tak? haha

    dejah: ahaha mak yang tak payah beranakkan anak2 dia :P

    maswani: thanks for the visit! dah link kan dah :)

    nadia-ady: ehehe sebab ramai pki baju kurung la nak amik gamba tu. sonok!! :D

    ihsan_huhu: memang best!!

    xuen_adyla: jum2 ikut kak nad g keje :D

    kak nad belum kawen lagi laaa..itu gamba masa tunang :D

    en_me: meriah gittewww~

    tieha: ehehe thanks tieha :)

    akmar anuar: mmg sonok cik kama!! jom join!! :D

    maisyara pot! pot!: ahaha sume mmg goyang kaki je kejenye :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails