Sunday, April 05, 2009

Badan sakit sana sini, kenapa ye?

Penatnye harini.

Tengahari pegi Rawang, bawak mak Encik Gajah gi lawat adik bongsu Encik Gajah kat asrama. Sepanjang perjalanan pergi dan balik, hujan. Tumpuan masa drive kene kasi lebih sket dari biasa.

Balik dari Rawang, smpi rumah kul 6 lebih. Tak sempat nak rest, kul 8 lebih kuar balik nak anta adik Encik Gajah yg no. 3 lak kat Bandar Tun Razak. Hujan jugak on the way pergi. On the way balik je hujan dah benti. Sampai umah kat kul 10 malam.

Harini hujan je sepanjang hari kan? Alhamdulillah, rahmat Allah.

Jum tido kawan-kawan. Sejuk2 bes tdo. Hehe. Esok nak kerja dah. Isnin datang lagi!!

Tapi sebelum tu silalah jamu mata dulu (supaya ngantuk hehe) tengok gamba-gamba yang kuambil sebulan lepas kat kedai osmet ku yang menjual barang-barang menjahit di PKNS Bangi :D














OK. Dah selesai tengok? Jom lompat ke katil!! :D

5 comments:

  1. wah!
    barang2 menjahit ke tu??
    berwarna-warni sane sini..mcm jual crayon pulaks...ekekeke =p

    pasal tajuk entry tu:
    nad da ok ke?
    sakit2 lagi ke?

    ReplyDelete
  2. sonoknyerr leh lompat ke katill ghitewww.. ammvoiiii

    ReplyDelete
  3. hujan2 ni wat jiwa smakin malas... huhuu...
    gambar2 itu...ishk...nice work~~
    OK... ZzzZzzz~~

    ReplyDelete
  4. Akmar Anuar:
    a'ah. warna warni kedai ni hehe

    kak nad sudah sehat :D

    ihsan_huhu:
    kedai osmet ku

    en_me:
    memang sonokkk~~

    [AiEn]:
    thanks. tak seberapa. hehe.
    selamat tidur cik aien :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails