Saturday, March 14, 2009

Wedding Ticker

Hi! :D

Entry pendek je ni.

Ehem.

Dah letak wedding ticker seperti yang korang lihat di atas ni :D

Alamak. 6 bulan lebih lagi. *otak pk macam-macam benda*

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tp takpe. Sementara kat kampung, mari kita ENJOY! *buat gaya dan suara Nora Danish macam dlm citer PUTERI*

Nak siap-siap gi majlis tunang bestfren ni :D
Mari mari!




P/S: Dah beli stok tudung bawal smlm :)

Areknee, aku baca comment ko lepas dah beli tudung. Gomenne!

6 comments:

  1. aaaaah~ sedeynyee... xpe la lain kali la cmtu.. *bawa hati yg lara* wwuwuwuwu T___T

    ReplyDelete
  2. wawawa...6 bulan je lagi..nanti dah majlis nanti boleh la letak gambar2 dalam blog ea...hehehhe

    ReplyDelete
  3. heee. 6 bulan lagi nad!
    aah la dah ade ticker ni yg bagusnya alert sket. kut2 la hanyut nanti.

    yg tak bgusnya, nnti mesti dlm kpala ada urusan kawennnn aje. mesti tak senang duduk! ehehehe

    yup2.best duk umahh. haihh ;)

    ReplyDelete
  4. Alamak...tgh menghitung hari ker ni? Mesti berdebar...anyway salam singgah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails