Monday, March 09, 2009

nadxoxo Ketika Kecil Part 1

Nak tengok tak rupaku sewaktu kecil? :P

Kali ni nak cerita pasal zaman 'muda-muda' dulu. Nampak tak tajuk ada part 1? Hehe. Kali ni nak cerita masa ku baby iaitu sewaktu aku tak boleh jalan lagi.




4-month-old nadxoxo
December 1985


Sori, dalam simpanan ku, yang dah scan, yang ini 2 je gambarku masa ku belum boleh jalan lagi iaitu umur 4 bulan. Amacam? Bulat dari segala segi kan? Dari kepala, tangan, kaki sume bulat! Haha.

Gambar ni memang sengaja tak di edit untuk mengekalkan ke-nostalgia-an gambar tersebut :P

Gambar-gambar ni diambil di rumah nenekku dari sebelah Ummi ku. Sebab masa tu Ummi, Abah, dan anak pertama mereka ini iaitu aku tinggal bersama Nenek. Al-maklum lah, baru nak mula hidup baru orang kata. Hehe.

Okay tu saje kali ni. Akan bersambung di part ke 2, nak tunjuk gambar-gambar masa ku dah boleh jalan pulak :)




P/S: Sebab ku sgt sukakan baby, ku slalu bayangkan alangkah seronoknya dapat kembali ke zaman silam dan bermain-main dengan diriku sendiri yang masih baby :D Bajet macam Hiro Nakamura dalam Heroes lak. Hihi.

4 comments:

  1. owh.. camtuh rupe ko ble botak

    kes2

    ReplyDelete
  2. comel la! hhuhu..Nadia punya gambar masa baby semua hilang mana tah. Ada tu kakak saje koyakkan (masa kecik) sebab tyme tu tgh gaduh dgn dia..huhu

    ReplyDelete
  3. lainnya... napa besar nad? kecik2 sgt la cute! hihihi

    dah besar dah cun la kan. or boleh stay cute? hee

    ReplyDelete
  4. ihsan_huhu:
    a'ah. tak se-cun sharifah amani :P

    nadia-ady:
    oo ye ke..siannya..seb baik kak nad x de kakak :P

    aura afzan:
    lain eh? haha. thanks kerana 'terpaksa' memuji :P btw, cun ke???? hahahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails