Sunday, March 01, 2009

ITISJan03 & Pertandingan Mereka Dialog

Dah lama nak post entry ni tapi tak ter-post. Hehe.

Haritu (tahun 2008 lagi sebenarnya, haha) aku ada buat pertandingan untuk kawan-kawan aku se-batch dari UTP iaitu ITISJan03.

ITISJan03 means IT (Information Technology), IS (Information System), dan Jan03 ialah tahun kami masuk UTP dolu-dolu iaitu pada Januari 2003.

Yup kami still keep in touch walaupun masing-masing sudah bekerja dan sudah tidak bersama lagi secara fizikalnya seperti 1 setengah tahun yang lalu (hari-hari terakhir di UTP). Alhamdulillah sampai saat ini kami masih dekat di hati :)

Macam mana kami keep in touch? Salah satu caranya ialah melalui mailing list. Kat situ ada semua (x semua la, kebanyakan) email kawan-kawan dalam batch. Kebanyakannya memang email ofis lah since kami ber-emel biasanya waktu ofis :P

Kat situ macam2 topik kami bicarakan, dari personal topic seperti nama anak, sehinggalah ke topic game seperti bermain kad magic. Tu termasuk jugak lah topic match bola yang tak berapa aku nak paham :P

Jadi pada suatu hari aku menganjurkan satu permainan, ni kes bosan kat ofis lah ni :P Mereka dikehendaki mereka dialog untuk gambar di bawah ni:

Sila klik pada gambar untuk nampak lebih clear



Gambar sewaktu Iftar ITISJan03 di Kagumas, Bangi
Dari kiri: Farah, Jojie, Intan, Nad, Za, Jamie, Che Mun



So, ade la beberapa orang yang layan game kanak-kanak aku ni. Kat bawah ni adalah antara submission pertandingan:


Dari Jep yang dah tak berapa kurus sekarang



Dari Jamie yang bakal menjadi ibu



Dari Zulbo si boifren Arina



Aku pun turut serta jugak :P



Dialog siapa paling best? ;)

2 comments:

  1. sy suka jamie nya. mcm simple, tapi mcm spontan kelakar. haha entah la. :P

    ReplyDelete
  2. owh pok keren..baru ingat tgk muka die..sudah matang beliau..kehkeh sbb last jumpa time beliau kecik2 naik beskal lagik hee..err mcm ada memori ingat2 lupa..kita betiga mcm penah satu tuisen je (tumpang sek ren tg mahmud..)patu lepas tuisen lepak kat umah pok keren..err betul ke ke tak ke aku reka jeni..huuu..

    sila jwb pesoalan ini..

    ---
    sori sbelum ni kt ofis taleh nak reply koment..kene block..ni kat rumah hee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails