Saturday, March 07, 2009

Hatima Husna turns 18 today!


Happy birthday to my sister, Hatima Husna who turns 18 today!


Sedikit sebanyak tentang adikku ni:

1. Anak ke-3.
2. Paling garang dalam adik beradik. Kadang aku pun kecut.
3. Mempunyai asthma paling teruk. Masa kecik kurus kering. Sejak masuk sekolah menengah baru OK, pastu dah tak kurus kering lagi. Sikit lagi nak sama tinggi dengan aku. Badan pun lebih kurang je except dia kurus sikitttt je dari aku haha :P
4. Banyak feature muka dia macam aku. Ramai orang cakap muka kami serupa. Tapi dia lebih cun wakaka (kasi can, harini kan birthday dia)
5. Ada kawan aku pernah tertukar aku dan dia. Haha.




Pesanan untuk adikku:

Sila dapat result yang baik 12 haribulan ni ye cik adik!

8 comments:

  1. happy birthday kepada dia jugak... Erm, memang serupa la!

    ReplyDelete
  2. dia spm ea? sama dengan my adik la..hehe..GUD LUCK kepada dia jugak !

    ReplyDelete
  3. hai, penat aku bace sp bawah, tgk2 xdek plak ko letak no tepon ke id ym ke...

    haih

    ReplyDelete
  4. gamba atas xsame sgt. yg bwh tu same. hehe. takde ke org ingat dia kakak nad. baru la best! hihihi

    ReplyDelete
  5. haha ihsan. tlg r. asyik nk mngorat je. :p

    nad, muke korg same. gigi pn same. haish. no wonder org leh tertukar.

    ReplyDelete
  6. [ nadia ]:
    pipi mmg sama semua 6 org adik beradik :P

    nadia-ady:
    hehe, ade la sikit2 je, kate adik beradik :P thanks n gudluck kat ur sis too :)

    ihsan_huhu:
    hahaha maaf dia masih di bawah umur 21 :P

    afzan:
    hihihi biasanya org ingat adik bawah nad tu yg kakak nad. adik number 2 tu :D

    Cik Kmar:
    ye kami berdua ada gigi taring hahaha

    ReplyDelete
  7. dah besau cik atim..
    ni adek nadiah yang paling chumel..dulu kecik2..sungguh admirer kat rambut die..huhu..paling manis n senyumm jaa..
    ----
    sori sbelum ni taleh nk tinggalkan cmmnt sbb kene block..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails