Thursday, March 19, 2009

Aku rasa kolestrol aku turun banyak harini

Ohhhh dah masuk hari lain. Tak sempat nak wat entry untuk 18 haribulan. Hehe. Apapun 18 Mac menandakan 7 bulan pertunangan kami :D

Phew penatnye baru balik dari deting ngan bakal mak mentua dan bakal adik ipar. Dari kul 11 pagi hantar bakal adik ipar ke KTM Serdang pastu gi The Mines dengan bakal mak mentua. Lebih kurang 5 jam kat Mines sebab setelkan henfon dia yang buat hal.

Hasilnya:

1. 4 kali ke Maxis Centre dan 4 kali ke kedai fon yang sama. Nasib baik depan-depan je kedai-kedai tu
2. Bakal mak mentua beli hp baru, trade in hp lama
3. Bakal mak mentua tukar sim kad baru (nombor yang sama) 2 kali sebab ada problem
3. Bakal mak mentua gi kedai kain, borong 4meter x 6 kain utk wat baju kurung (dia nak kasi kat adik beradik dia n jiran kakak dia yang meninggal tu sebab dulu jaga kakak dia masa sakit)
4. Bakal mak mentua beli t-shirt utk dibawa tido kat Reject Shop
5. Aku teman je


Dalam kul 5 petang, balik rumah bakal mak mentua sementara menunggu malam. Sebab kul 9 malam, aku, bakal mak mentua, dan bakal adik ipar gi tengok muvi Dragon Ball Evolution kat The Mines (lagiiiii...haha). Gi tengok Goku yang cekeding tapi kekuatan luar biasa isk isk.

Pas abis wayang kul 10:30 malam, kami 3 orang pegi Putrajaya Terminal sebab nak amik bakal bapa mentua. Dia balik dari Bintulu sebab esok ada medical checkup kat SJMC. Bulan 7 ni bakal bapa mentua nak pencen dah. Jadi kene gunakan kelebihan syarikat dengan sebaiknya. Haha.

Pas anta dia balik rumah, bakal mak n bapa mentua escort aku balik umah lak sebab risau dah tengah malam. Sampai umah kul 11:50 malam. Sampai rumah lepas kunci pintu kene call bakal mak n bapa mentua untuk menyatakan sudah selamat masuk ke dalam rumah.


Inilah kehidupan aku pada Rabu, 18 Mac 2009.

Harap-harap esok pegi keje. Haha :P

1 comment:

  1. Wah, baguih tol budak nih~~

    good girl..mudah2an murah rezeki bila tolong2 org nih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails