Saturday, February 21, 2009

Pre-Wedding Photoshoot

Tajuk tu tipu je. Haha. Saje gurau-gurau gitu, voleee kannss? Bak kata en_me.

Siang tadi ke Bandar Tasik Selatan untuk menghadiri Majlis Pertunangan Encik Jefri dan Cik Ehsan. Majlis dijadualkan bermula jam 2 petang tetapi rombongan pihak lelaki terperangkap di dalam kesesakan jalan raya, maka majlis hanya bermula setelah jam 3.++

Rata-rata kami tiba di rumah Ehsan pada jam 2 petang. Sementara menunggu, kami selaku kawan-kawan Jep dan Ehsan yang 'supportive' telah terlebih dahulu membuat shooting outdoor di sebelah rumah Ehsan iaitu taman permainan.









Setelah majlis berakhir, kami dijamu dengan makanan yang enak dan pelbagai jenis. Seronok la dapat makan sedap, free pulak tu. Haha. Kepada Jep & Ehsan, semoga panjang jodoh ye! Tunggu date 080809 untuk korang kawen pulak. Haish. Potong barisan sungguh! :P


Cantik kan? *wink*






P/S: Apasal la orang selalu cakap kat aku, "Eh, muka awk macam familiar la..". Tadi dalam majlis tunang tu je dah 2 orang cakap macam tu. Tu tak kira sepanjang aku idup lagi tu. Sama muka dengan jiran lah, sama muka dengan sepupu lah. Isk. Apakah petandanya??

2 comments:

  1. wah, sempat lagi tu buat sesi photoshoot.hehehhe.Neway, gambar yg nadxoxo amik (gambar keempat) tu agak kreatif la. Good2..

    p/s: cute je pic last tu :)

    p/ss: Kamu sudah kene tag. Nanti cek kat blog ea..

    ReplyDelete
  2. nadia-ady:
    time kasih atas pujian :P

    comel kan last pic tu? sbb model nye comel lah hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails