Thursday, February 19, 2009

Bulan Ke-6

Pejam celik, pejam celik, tak terasa yang semalam sudah 6 bulan peristiwa itu berlaku.

Nak letak gambar kat sini tiba-tiba terjumpa salah satu website Kuku Besi sewaktu mencari calon-calon fotografer untuk majlis nanti. Kat situ ada sedikit tips bagaimana nak mencantikkan gambar. Jadi aku apply lah kat 2 bijik gambar kat bawah ni. Lihatlah gambar sebelum dan selepas di edit olehku :D


Sebelum


Selepas


Sebelum


Selepas


Haha. Macam manakah? OK kah? Kalau buruk pun takpe sebab cuba-cuba aja dong.

Dah 2 hari aku selesema dan 3 hari aku sakit tekak. Haih dah habis gastrik, minggu ni selesema lah pulak. Cuaca tak menentu sebab kalau panas tu memang panas sungguh. Tengok-tengok tiba-tiba hujan pulak. Macamana lah badan aku nak stabil kalau cuaca pun tak stabil. Haha.

Pendek saja entry kali ini.

P/S: Sori kepada sesiapa yang menunggu entry dariku semalam. Takde mood dan tak berapa sihat sejak akhir-akhir ini.

1 comment:

  1. wah, nanti leh ajar mcm mana nak edit gmbr dgn lancar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails