Wednesday, February 25, 2009

5 Romantic Movies That I Want to Watch With Him?

Mari mulakan hari ini dengan tag dari kawan yang jauh ini.

Tagged by Cik Amanda Eltiqaz.

5 Romantic Movies That I Want to Watch With Him

1. I rarely watch romantic movies at the cinema with him.
2. And I don't mind.
3. I prefer to watch hillarious movies with him so that we can laugh together.
4. Watching any movies with him would always be fun to me.
5. But on second thought maybe I would want to watch Nana with him so that I can cry on his shoulders :')

DONE! :D


Terima Kasih

Sekarang sebenarnya sedang meng-update blog di pejabat. Baru tadi ada meeting tentang projek baru. Alhamdulillah akhirnya diriku akan occupied jugak (hopefully) dengan kerja-kerja yang membuatkan aku rasa ingin ke pejabat; dan tidak datang lewat ke pejabat dan pulang awal ke rumah. Harap-harap bermula minggu depan aku tak terasa bosan di pejabat.

2 hari yang lepas aku ada ambil certification untuk satu tool yang pernah aku belajar sewaktu mula-mula masuk syarikat ni. Jadi agak terisi lah jugak masa aku di pejabat. Tak sedar hari cepat berlalu apabila kita ada sesuatu yang perlu dilakukan. Jadi 2 hari lepas aku sampai ke rumah apabila hari sudahpun gelap.

Certification itu sangat susah bagi aku sebab aku tak biasa guna tool tu dan tiada hands-on experience. Begitu juga dengan sahabat-sahabatku di pejabat ni. Jadi kami sama-sama discover macam mana nak selesaikan soalan-soalan yang diberi dalam certification tu.

Tapi ada beberapa sahabatku yang usaha lebih banyak dari aku (memerah otak dan pulang lambat ke rumah) dan banyak menolongku menyudahkan certification tu. Terima kasih ya sahabat-sahabatku. Kamu tahu kamu siapa, kan. Aku terharu :')

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails