Saturday, January 31, 2009

nadxoxo.blogspot.com is 1!

Happy 1st Birthday to nadxoxo.blogspot.com :D

Sedar tak sedar, dah setahun ku ber-blog di blogger ni. Macam-macam dah ditulis, diceritakan, dan diluahkan sampai kadang-kadang bila baca balik aku macam... "Eh..ada ek aku cerita pasal benda ni?" atau "Eh..a'a lah..lupe lak masa tu event sekian2 terjadi". Hehe. Manusia mudah lupa :P

Dah seminggu duk kat kampung. Bersenang lenang dan berseronok. Tidak lupa juga memulakan langkah untuk persiapan perkahwinanku kelak :D Esok dah nak balik ke KL semula. Lusa kena mula kerja pulak. Malas betul. Malas nak jumpa orang. Kalau boleh nak duk umah je. Kerja kat kampung ni. Duk ngan family. Tak payah jumpa orang sangat. Buat bisnes online pun ok gak :P

Tapi ape pun, aku tak boleh turutkan kata hati. Bak kata yang selalu kita dengar tu, "Hidup mesti diteruskan". Kalau tak kerja, kang takde duit masuk. Kalau takde duit masuk, camne nak bantu family dan kahwin? Kalau nak berbisnes pun, kena ada modal jugak. Macam-macam yang aku fikirkan sekarang ni. Haih, serabut..serabut..

Eh..apsal pulak mood dari hepi sebab 1st year blog jadi sedih lak ni? Haha. Aduhai aku memang suka membebel sbenanye. Kang abes terkeluar sume bende kat dalam kepala otak ni. Hehe.

Sempena birthday blog ni, ku akan menjawab soklan kawan baruku yang seorang blogger juge iaitu Cik Afzanranai :)

1. Do you think you are HOT?
==HOT? Mungkin sebab belum mandi malam lagi :P

2. Upload you fav pic.


3. Why do you like this picture?
==Sebab ada budak comel kat sebelahku yang memandang kamera sewaktu ku snap gambar :D

4. When was the last time u ate pizza?
==Lupa, tapi rasanya hari Jumaat dengan kawan-kawan ofis

5. The last song u listen to?
==Diari Seorang Lelaki (dengar kat TV)

6. What are you doing right now besides this?
==SMS dengan Encik Gajah

7. What name u prefer besides yours?
==Err..tak terfikir pulak. Syukur dengan apa yang ada :D

8. People I tag:-
==Cik Dada (sila update blog kamu!)
==en_me (mcm takde can je dia nak wat..hehe)
==Cik Maria (aku tau ko bz giler kat opis skang)
==Cik Kmar (ha..kamu plak jawab tag dari sy :P)
==Kak Kemi (jangan pk keje je ye. mari berseronok lak)

9. Who is No.1?
Sorang kawan sejak dari menengah rendah

10. No.3 is having a relationship with?
Dengan tunangnye Encik Nectarous

11. Say something about No.5
Kakak kepada Encik Jefri bin Adam Cheah

12. How about No.4?
Budak pandai

13. Who is No.2?
Orang yang suke sebut 'Alahai' di setiap hujung entry blog nye

4 comments:

  1. hi cek nad tewww.. me baru jerr wat tag nih .. dan me dah wat manyak tag ooooo

    http://yginsaf.com/?s=tag

    ReplyDelete
  2. wah, happy birthday to blog! heheh

    p/s: nadia pun seorang yang pelupa jugak. Sebab tu buat blog,bila baca2 boleh ingat the whole peristiwa.. :)

    ReplyDelete
  3. Happy Besday to you
    Happy Besday to you
    Happy Besday to Blogspot Nadxoxo

    cepat tiup lilin tuh...:P

    ReplyDelete
  4. u ckp i budak pandai hahahahahaha

    cm xleh diterima dek akal je :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails