Wednesday, January 21, 2009

MRSM-YT Besut

Wah, laju je korang ni bab teka meneka ni ek. Hehe. Tahniah kepada Cik Areknee dan Encik Ainul Hafiz kerana meneka dengan tepat. Gomen-ne (sorry), takde hadiah, cuma ucapan tahniah utk kamu2 saja :)

Buat Cik Puan Ah yang menjawab dengan sipi2 sebab tak sure, separa tahniah diucapkan. Kekekeke..

Kepada nadia-ady, en_me, [re-arrange], dan Noli: takpe, jangan berputus asa, lain kali cuba lagi k! Hehe. en_me, orang jawab betul pun takde hadiah daa.. Inikan pula kalau salah ;)

Dan akhir sekali untuk Cik Dada, anda semestinya lah betul sebab saya di sebelah anda saja dalam gambar tu. Haha. Rindu kan zaman-zaman roll call pagi2 oleh Cikgu yang garang untuk memastikan "100% 8A PMR MRSM-YT Besut". (Cikgu ape ek? dah luper..huhu)

And Cik Dada, tolong isikan tempat **** dan betulkan yang mana salah
dalam gambar ni leh? Haha. Tak sangka, dah ramai muka-muka yang aku kurang ingat atau tak ingat terus. Sorry ye kengkawan :'(



Barisan atas dari kiri: Nor Naemah, Ainatul Mardiah, Nor Dilla, E, Shahida Sulaiman, Nurul Nadiah
Tengah dari kiri: ****, Nurul Hafidah, Siti Fatimah Adliah, Shahadatul Hayati, Mc Ye, Farhana, Siti, ****
Bawah dari kiri: Ikhwan Fariz, Wan, Mohd Bakhtiar, ****, Mohd Fadhli, Alif Syazwan, ****




Haha. Ni je yang kuingat :P Rupa-rupanya aku pun memory lost jugak. Dah jangkit ngan Encik Gajah :P

7 comments:

  1. sodeyy kannns tak dapat adiah one uoolsss.. uhuhu

    ReplyDelete
  2. aku br je lepas lepak ngan blackgoat jumaat lepas ngn dak2 neh..

    ReplyDelete
  3. yg duduk kt dpn dr kiri no 3 ngn 4 tu bukan safwan ngn black goat ke?

    ReplyDelete
  4. cikgu hamid kan? tol x. hehe.

    ReplyDelete
  5. ala gambar x clear mana nampak.dari hari tu nak teka yg paling kri baris belakang. mcm sama tapi salah pulak. haha

    ReplyDelete
  6. en_me:
    jangan la sodeyy..

    agHoo:
    aku tau blackgoat dh balik malaysia.
    no 3 n 4 tu bukan blackgoat..safwan aku x sure :P

    Cik Kmar:
    a'ah cikgu hamid! haha tol2

    [Eclipse]:
    haha. cuba lagi :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails