Thursday, January 15, 2009

Hobiku bukan tidur, tapi aku suka

Dah seminggu tak update blog. Internet kat rumah pun takde.

Ex-chairman kampeni ni dah kena tangkap.

Aku pulak asyik tak ada kerja kat ofis. Jadi aku malas pergi kerja. Dah 2 minggu lebih takde kerja. Team leader macam lupakan aku je.

Hari-hari bangun dekat-dekat tengah hari walaupun hari kerja. Bila bangun tidur je, bayangkan parking yang tak cukup kat ofis. Lagilah malas nak pegi kerja. Tapi pergi jugak kerja tapi melaguk saje. Parking jauh dari ofis, leh exercise. Huhu.

Fikir-fikir nak cari kerja lain ke tak? Masih tak buat apa-apa sebab takde internet kat rumah.

Malam ni ada Rona Roni Makaroni episod baru dan Final Gadis Melayu. Mana satu nak tengok?

1 comment:

  1. bestnyerr keje takdok tapi gaji jalannnss.. kannns

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails