Saturday, November 01, 2008

3 Zulkaedah

Sedar tidak sedar, bulan kemenangan sudah pun berakhir. Kini bulan permulaan haji pula tiba. Chewah. Hmm. Sememangnya masa berlalu pantas kerana dalam masa 2 bulan lagi kita akan bertemu tahun baru.

Sebenarnya nak tunjuk kad raya dari Encik Gajah :D Baru dapat hari Jumaat bersamaan 24 Syawal kerana sewaktu mula-mula menyambut raya, kami tidak dapat berjumpa.


Saya dapat kad raya!! :D



Sampul dari depan



Perasa-an!!! :P



Gambar kad dari dalam? No no no..Hahaha. Nanti buat korang gelak je :P

Thanks Encik Gajah!!

This weekend Encik Gajah berada di sampingku lagi kerana hari Khamis haritu dia ada meeting di KLCC. Dapat lah balik KL free naik flight pakai duit company :D


Life updates:

Kerja di pejabat this week sangat tak bosan kerana aku dan rakan-rakan menjadi tutor untuk new ELTP batch, mengajar Informatica. Training ni bermula hari Rabu lepas dan akan berakhir hari Selasa ni. Seronok jugak mengajar ni sebab kita akan lebih faham bila kita mengajar :)

Untuk pengetahuan rakan-rakan semua yang tidak tahu, Informatica ni ialah sejenis ETL tool yang digunakan di dalam data warehousing. Sila try Encik Gugel untuk mengetahui dengan lebih lanjut, ok!

And satu lagi perkara yang sangat menggembirakan hari ini adalah apabila aku sudah PASS my company's Internal Examination for Cognos :) Alhamdulillah, bersyukur sangat sebab ingatkan dah fail dh :P

And hari ni pulak, di ofis kami sambut Halloween. Ada pertandingan the spookiest department. Nanti ku ceritakan di lain entri k. Hihihi.

Till then, bye!

4 comments:

  1. eh,lambat ek kad raya sampai..

    p/s: nape panggil encik gajah? encik kucing pun comel jugak .hehehe:D

    ReplyDelete
  2. nadia: bukan 'kad raya sampai' tapi 'kad raya dapat' sebab kasi by hand je, tu yg lambat tu :P

    p/s: sebab kawan2 dia dh panggil gajah dari skolah lagi :P tapi encik gajah yang nih x sebesar panggilannya :P

    ReplyDelete
  3. haha tak sabar nak tunggu nad hapdet blog entry halloween!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails