Friday, October 17, 2008

Mood Tidak Baik

Sangatlah bosan hari ini. Sampai ofis kul 9:30 (kot). Lepas tu reply emel jap, lepas tu check bank duit claim spek dah masuk ke belum (dh masuk, Alhamdulillah). Try bayar MARA melalui m2u tapi m2u yang bari ni selowwww giler. Bengang pulak tunggu lama2. Hmm. Yang dh berniat nak bayo ni tak jadi nak bayo. Huh! Kalo guna internet kat umah lagi la slow internet. Aduh~~

Wahai encik Maybank, sesunggunya site baru anda itu tidak bes berbanding yang lama.

Lepas tu anta claim medical yang ku gi klinik Rabu lepas. Harap2 cepat la masuk. Hah. Nak yang cepat aje.

Lepas tu pulak, takde pulak email masuk dari budak ITISJan03. Lagi lah bohsan. Hadoi. Encik Gajah pulak tak mereply sms. Tergantung di tengah jalan. Sambung tido kot. Besnye Jumaat camni tido2 lagi di katil. Aku mahu kerja di Terengganu jugak!!

Oh. Teringat pasal Terengganu, aku teringat pulak kat kawan aku, Jie yang cakap ade kerja kosong untuk programmer di Terengganu, kat Kemaman. Kampeni oil n gas katanya. Petronas kah? Aku nak sgt keje kat Ganu. Leh balik kampung selalu. Mungkin juga leh jumpa Encik Gajah selalu. Tapi kadang2 tak bagus gak kalo jumpa selalu. Nanti gaduh pun selalu. Haha. Ye, saye telah terbiasa hidup mcm ni bila 2 kali sebulan je jumpa Encik Gajah.

Oh berbalik kepada tawaran kerja tadi, aku telah pun menghantar resume ku kepadanya. Tak taulah apa kesudahannya nnt. Kita tunggu dan lihat jer.

4 comments:

  1. sabar ek..insyaallah ada je keje tuh..mgkn cepat atau lmbt jer dapat keje tuh..kalo keje kat sini, kena tahan skit la nafsu shoping tuh..sini kureng skit tempat shoping2 nih

    kalo mesra mall tuh leh la kot..hehe, itu pun penuh giler3x org g shoping complex tuh..style dia ala2 alamanda..jadi leh msk la skit2.

    insyaallah ujung tahun nih ada wayang, futsal, squash n bowling kat situ..hehe

    kalo g dating situ, sure nmpk muka2 budak pet kat situ.. :D

    ReplyDelete
  2. bes siot sume org dh kje2..

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. gajahchan: i lap u

    agho: amik la nok jugok gak..hehe.. mu bilo abes kontrek?

    ihsan: xde mana besnye pon~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails