Monday, August 18, 2008

Setapak Ke Hadapan


Alhamdulillah. Harini dh selamat jadi tunangan Encik Gaj :) Buat masa ni, tatap la gamba ni dulu eh. Lenkali insyaAllah akan diceritakan dengan lebih detail. Hehe. Stay tuned~ :D

9 comments:

  1. omedetou mr& mrs gajah to be =)

    nadiah, gambo tu xleh beso ke? hihi..sile edit ye =P

    nway, semoga ke jinjang pelamin dan bahagia hendaknya

    ReplyDelete
  2. congrats kak nad n gajah! dah jadi tunangan orang! wahh, comel2!

    nak bertunang brape lame ni... tak elok lame2 sgt taw... nnt byk lak dugaan datang..

    semoga selamat n senang perjalanan kehidupan lepas ni sampai ke jinjang pelamin. =D

    ReplyDelete
  3. hi nad yg cute :)...congrats...
    semoga kekal ke jinjang pelamin n seterusnya ke akhir hayat...aminnn :)

    ReplyDelete
  4. fatihah jpn: adekah anda cik ah? thanks ya :) dh upload gamba yg banyak kat frenster.tgk la puas2 eh :P

    azrinliamsi: thanks :) tunang dlm setahun gak kot sbb, hopefully boleh menempuh dugaan dengan tenang :)

    dema: thanks!

    k.ina yg dirindui: thanks juge~ aminnn..

    ReplyDelete
  5. congrats... ble kenduri? aku nk mkn free nih

    ReplyDelete
  6. congratez!

    kenduri bile, nk mkn nasi minyak free nih. hak3~

    ReplyDelete
  7. nad..comey2~~ korang dua org ni da la cam kanak2 riang aje. menten comey tauu~

    ReplyDelete
  8. ihsan & kmar: thanks! thn depan, insyaAllah :)

    jamieriena: eleh..awk pun same jer~ hehe..dh nak jadi isteri org dh tuh..kami buleh bergumbira lg smpi thn depan :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails