Monday, July 28, 2008

H A P P I ! !

Sungguh bersemangat malam ini untuk meng-blog!

Malam ini adalah malam untuk meng-update cerita dari kawan-kawan jauh. Sebenarnya semuanya berlaku tak dirancang. Tapi at the end of the day, I am very H A P P I :)

Semuanya bermula apabila my bestfriend who is now working in Kuala Terengganu told me that she's not single anymore :) Knowing her, at first I am shocked that she is now someone's gf. Yeah, dia susah nak terima cinta, bukan senang-senang je dia nak decide macam tu sebelum-sebelum ni. Hehe. That guy must be so lucky sebab dia berjaya menambat hati kawan karibku merangkap 3 pupu ku ini. Heheh. Memang tak sangka sebab that guy is our schoolmate since lower form lagi, tapi masa sekolah dulu tiada perasaan lagi. Siapa sangka setelah 8 tahun tidak bersua, si jejaka telah jatuh cinta pandang pertama terhadap si gadis di reunion sekolah kami baru-baru ini :)

Aku tumpang gumbira, ....dan excited. Haha :P

Itu baru satu. Another close friend of mine jugak sudah berpunya sekarang, siap tunjuk gambar with her bf kat YM lagi :P Walaupun kami jarang contact, tapi bila contact sekali sekala tu memang aku jadi excited lah. Bukan aku je, orang lain pun akan rasa apa yang aku rasa sekarang ni bila dah lama tak contact kan?

Yang kawan yang seorang ni pulak berbeza dengan yang tadi. Dulu-dulu ada jugak dengar sampai dia dah nak bertunang (I think), tapi tiba-tiba senyap je. Rasanya dia banyak kali kecewa jugak ni tapi yang ni rasanya dia kapel setelah lama jugak menyendiri. Dia ni memang susah jugak nak keep in touch dengan dia sebab kalau kita sms dia, kadang-kadang dia reply, kadang-kadang tak. Manjang takde kredit. Haha. Online pun jarang-jarang. Tapi tu la, bila dapat keep in touch tu memang sangat bes terutama sekali bila dengar berita gembira.

Walau apa pun, aku harap kalian berdua (you know who u are) gembira dengan kehidupan sekarang, dan semoga jodoh korang berpanjangan ke gerbang perkahwinan, insyaAllah. I wuv u guys sooo much~

8 comments:

  1. 18th august, insyaAllah :)
    kmar balik bila malaysia? exact date?

    ReplyDelete
  2. inshaAllah i will be in Malaysia starting 30 August. sori xsmpt dtg ke engagement nadiah. but it's ok, nnt kawen kma dtg k. *muahx*

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. sape org itu adik nad? gosip ytb ni. hehe.. (sori silap tulis yg 1st tu.)

    ReplyDelete
  5. hihi..i guess u guys will get the answer soon :P frenster ke..ape ke.. :P

    ReplyDelete
  6. nad, kmar tau la sape yg jatuh cinta pndg pertama lps jmpe time reunion tuh. hhahahahaha. update gk i ngn gosip2 kt hometown eventho i jauh ye. bangga ngn diri sndiri ;p

    ReplyDelete
  7. nape tatau ni??
    gossip?
    sape ye cinta padang pertama tu..
    hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails