Saturday, May 31, 2008

Ke Beijing Si Dia Pergi

Baru saja pulang dari airport setelah menghantar si dia dan family. Si dia dan family ke Beijing, penerbangan jam 00:00 tadi. Harapan agar mereka semua selamat tiba di destinasi. Mereka pergi bersama rombongan. Ramai juga tadi family2 yang menyertai. Lawatan itu berlangsung selama 5 hari, insyaAllah 5 Jun nanti pulanglah mereka ke tanah air.

Mahu saja kuikut si dia pergi. Kerana belum tentu dapat berhubung ketika si dia di sana. Tak mengapalah, hanya doa yang dapat kupanjatkan agar si dia dan rombongan selamat ketika berada di sana.

Si dia tak pernah cuti panjang sejak si dia bekerja pada November tahun lalu. Kali ini dia mengambil cuti panjang untuk ke sana. Harapanku agar cuti-cuti nya ini dapat melegakan tekanan di tempat kerja kerna ku tahu macam mana rutin kerja dan permasalahan yang dihadapinya sebagai seorang eksekutif di Human Resource department.


Itu saja entri untuk kali ini. Ringkas sahaja kerana hidung tersumbat dan kepala pula terasa berat. Selamat malam.

2 comments:

  1. ala...nape xikut je..kan da susah nak contact..xpe,xsimpanla dlu utk honeymoon..ye tak?hehe..tahniah coz da nak tunang..da xlame..pejam celik pejam celik da bulan 8..korang sure tuka2 hadiah2 gadget kan e.g. hp,psp ke,ps3 ke..hahahah..cacat la korang..orait,all da best and gud luck!!!

    ~dpt tiket honeymoon okla tu~
    MZR

    ReplyDelete
  2. hehe..ku sudah pulang~

    semenjak ku disana, x pernah ku lupa pada dirimu walaupun byk amoi2 yg cun2 lg lawa tp bahasa kasar...uhuks~

    yg bes, biar melayu n islam nyer..lg elok dibuat isteri kata org..hehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails