Tuesday, March 18, 2008

Exciting news!

There is a big news. One of my friend from UTP is getting married this April. She's going to be the first person from ITISJan03 batch who ends her life as a bachelorette. Selamat melangkah ke alam baru, Dilla :)

So for Dilla's wedding, our batch is planning to attend her wedding in Tampin. To date, there are 18 people who'll be joining the convoy. Whee~ There will be a small gathering lah kan unofficially. Right now tengah menyusun orang, siapa naik kereta siapa, nak jumpa kat mana before convoy, nak beli hadiah apa, and all. Excited jugak nak tengok Dilla pakai cantik-cantik di majlis perkahwinannya :) Haih, dh start dreaming of my own wedding dh ni :P

Untuk hadiah Dilla, kanak-kanak di KLCC kumpul duit sesama mereka. Aku di Satyam ni, mmm.. masih memikirkan apa yang patut dibeli. Mungkin kongsi ngan Encik Gaj jelah kot. Tapi takde idea lah nak beli apa. Mungkin nanti boleh tanya Kak Su kot sebab dia dah kawin. Sure dia tahu apa seorang pengantin mahu untuk hadiah perkahwinannya. Takpun tanya Dejah since tadi dia cakap dia suka fikir apa yang patut dibeli untuk hadiah kahwin. Hehehe. Dejah, I'm counting on you! :D

4 comments:

  1. Erk..dy sorang je ke yg baru tau ni..huhu.. bila tarikh nya nad??

    ReplyDelete
  2. Dilla jemput sume budak batch kite..awk ade emel tak? nnt kite fwd kan kat awk kad jemputannya (soft copy la hehe). dia memang suh fwd2 kan kat budak2 batch. 5 April ni majlisnya.

    ReplyDelete
  3. insyaallah, time tuh dah free skit rasanya..jadi leh kot nak mintak cuti utk hadir majlis dilla tuh.

    pasal present tuh, boleh di bincang n baik beli cepat2 kot sbb skrg nih ada sale xsilap..hehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails