Wednesday, February 27, 2008

Minggu Malas

haish..bangun je pagi2 terasa kemalasan yang melanda..malas sangat nak bangun n malas sangat nak g keje!! nak jer g lambat keje sbb teammate sume kat Bangkok, waktu diorg sejam lambat dr Malaysia.tapi nnt takde parking lak..so, thanks to Satyam parking space yang xcukup yang membuatkan aku terpaksa datang keje pada masanya!!

Terasa minggu ni agak kosong dan bosan, tatau kenapa..Adakah aku sedang merindu? Ahaks! :P

Btw, sabar jela wahai nadiah sebab ujung minggu ni dikau bakal di release dr projek ni. Yeeha~ but doesnt that means I will be more bored?? Sigh.........

p/s: post kali ni ditujukan untuk cik emi kavana yang membebel sebab saya tidak update blog saya. sekian terima kasih :P

1 comment:

  1. haha,

    meh amik tempat keje di kerteh nih..sure x bosan, parking byk + keje pun byk gak..

    handle org yg byk kerenah n byk songeh nyer..geram gak rasa nyer..rasa nak ratah2 jer idup2 nih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails