Wednesday, February 13, 2008

Bangkok

Hari isnin lepas tak pergi kerja. Semalam pulak tiba-tiba ada meeting dengan teammates. Rupa-rupanya diorang jadi pergi Bangkok. Harini, 3 of my teammates dh naik flight ke Bangkok jam 6 petang tadi. 3 lagi akan pergi next week on the 20th. Aku? Kene tinggal gara-gara tidak mendapat persetujuan dari ibu dan bapaku. Oh...sungguh kecewa!! Aku taknak stuck here forever! Haih..takpela, macam Dejah cakap, mungkin lain kali ada lagi kot peluang. Hmmph..harap-harap macam tu lah.. Sob sob sob (masih kecewa)...

1 comment:

  1. payah la plak nak tulis comment kat blogspot nih ek..x mcm dulu nyer versi..mcm2 laks yg dimintak nyer..haih~

    nih kali ke 4 try utk kasi komen.

    apa2 pun, rezeki g bangkok tuh x kesampaian tp insyaallah ada lagi pas nih nyer..silap2 g singapore. hehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails